Ιωάννινα:Κινηματογραφικές προβολές -αφιέρωμα στο Χορό απο το Καλλιτεχνικό Σωματείο ΕΞΑΥΔΑ

CENTER STAGE

Μουσικοχορευτική νεανική ταινία, με φόντο τον απαιτητικό κόσμο του χορού και πρωταγωνιστές ταλαντούχους νέους που αγωνίζονται να βρεθούν στην... «Κεντρική Σκηνή». Η Τζόντι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η Εύα είναι η επαναστάτρια, η Μορίν είναι η τέλεια πριμαντόνα, ο Κούπερ είναι ο υπερόπτης της παρέας, ο Τσάρλι είναι το καλό παιδί, ο Σεργκέι είναι ο Ρώσος Δον Ζουάν. Είναι όλοι τους νεαρά παιδιά γεμάτα συναισθήματα, ενεργητικότητα, εξαιρετικά χαρίσματα, όνειρα και ελπίδες.

Ο χορός είναι η ζωή τους. Ενώ βιώνουν τις χαρές και λύπες, τον έρωτα και τις συγκρούσεις της νιότης, αποζητούν μία θέση σε μία τρομερά επιλεκτική επαγγελματική χορευτική ομάδα. Χορεύουν από Τσαϊκόφσκι μέχρι Jamiroquai και ονειρεύονται να φτάσουν στην κορυφή, με τη δύναμη του σώματος και τη χάρη της καρδιάς...

Το πιο εκρηκτικό σάουντρακ της χρονιάς, νέοι χαρισματικοί πρωταγωνιστές με ταλέντο στο χορό και οι πλέον θεαματικές χορογραφίες συνθέτουν αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα νεανική ταινία. Στα χνάρια μεγάλων μουσικοχορευτικών επιτυχιών, όπως ο «Πυρετός Της Δόξας» και το «Flashdance», η «Κεντρική Σκηνή» φιλοξενεί πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς που δοκιμάζουν με επιτυχία το υποκριτικό τους ταλέντο στο κινηματογραφικό τους ντεμπούτο.

Το σενάριο της νεανικής ταινίας, που δεν αρκείται στις εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες των ηρώων, αλλά άπτεται όλου του σύγχρονου προβληματισμού της νεολαίας, υπογράφει η Κάρολ Χάικινεν, μία από τις ταχύτατα ανερχόμενες σεναριογράφους του Χόλιγουντ με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της (Τhe Thing Called Love, Empire Records). Ο Βρετανός Νίκολας Χάιτνερ, ο οποίος σκηνοθετεί με καταιγιστικούς ρυθμούς την εξαιρετική αυτή ταινία, είναι ένας καταξιωμένος θεατρικός δημιουργός, ο οποίος έχει υπογράψει μεγάλες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες (Η Τρέλα του Βασιλιά Γεωργίου του 3ου, Μάγισσες του Σάλεμ, Αίσθημα Μετ' Εμποδίων).

Αμερικανική |2000 | Διάρκεια: 115'

Σκηνοθεσία: Νίκολας Χάιτνερ

Πρωταγωνιστούν: Αμάντα Σκαλ, Ίθαν Στίφελ, Πίτερ Γκάλαχερ, Σάσα Ραντέσκι, Ζωή Σαλντάνα

Ημερομηνία και ώρα προβολής: ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,στις 8:15μμ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

SWING KIDS (ΚΥΡΙΑΚΗ  07  & ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Καλλιτεχνικό Σωματείο «ΕΞΑΥΔΑ»
Κουντουριώτου 31

Τηλ.  επικοινωνίας 6945377240

Mail : exavda.group@gmail.com

FB: Καλλιτεχνικό Σωματείο Εξαύδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]