Σημαντική διάκριση για το ΓΕΛ Μετσόβου !

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΔΙΑΚΡΙΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛ  ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΣΕ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΦΙΣΑΣΗ  μαθήτρια  της  Α’ Τάξης του  ΓΕΛ  Μετσόβου Χριστάνα  Χαρίκλεια  του Γεωργίου βραβεύτηκε  στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Αφίσας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Συνεδρίου «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση», για τους/τις μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας με θέμα: «Η Ελλάδα και οι θάλασσές της : παρελθόν, παρόν και μέλλον».

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν οι μαθητές/μαθήτριες να ευαισθητοποιηθούν και να επιδείξουν ενδιαφέρον για θέματα θαλάσσιου περιβάλλοντος και θαλάσσιας ζωής και να προβάλουν το πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι – και οι ίδιες – την διαχρονική σχέση των Ελλήνων με την θάλασσα.

Στο   διαγωνισμό γίνονταν δεκτές μόνο συμμετοχές σχολείων ( με ατομικά ή ομαδικά έργα). Συνολικά συμμετείχαν 60 σχολεία με 107 αφίσες και από την κατηγορία «Λύκεια» βραβεύτηκαν πέντε αφίσες (με αλφαβητική  σειρά):
- 1ο  ΓΕΛ Γρεβενών (Λουκά  Βικτώρια)
- 1ο ΓΕΛ Μετσόβου (Χριστάνα  Χαρίκλεια)
- ΓΕΛ Διονύσου «Φώτης Κόντογλου» ( Αγγελακόπουλος Δημήτριος, Αγγελακόπουλος Πέτρος)
- Ιδιωτικό ΓΕΛ Ελληνογερμανική Αγωγή (Παπαδοπούλου Μελίσσα)
- Ράλλειο ΓΕΛ Θηλέων Πειραιά (Χάνη  Βασιλική)

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο  02 Δεκεμβρίου 2017 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ραλλείου Λυκείου- Γυμνασίου Πειραιά. Όλα τα βραβευθέντα έργα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συνεδρίου και της Π.Ε.Β.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Μετσόβου συγχαίρει τη μαθήτρια Χριστάνα Χαρίκλεια που γεννήθηκε και ζει στο ορεινό Μέτσοβο για τη σημαντική αυτή διάκριση καθώς κατάφερε να αποτυπώσει εξαιρετικά στο έργο της τη διαχρονική σχέση του Έλληνα με τη θάλασσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]