Ιωάννινα:Συναγερμός σε Πυροσβεσική και Αστυνομία για τσάντα μέσα στη λίμνη ...[φωτο-βίντεο]


Συναγερμός σήμανε  σήμερα λίγο μετά τις 10.00 στην Π.Υ Ιωαννίνων ,   μετά απο κλήση που δέχθηκε για  μια τσάντα που βρίσκονταν μέσα στη λίμνη ,σε απόσταση περίπου 100 μέτρων απο την ακτή   και την πιθανότητα  για  ύπαρξη και ατόμου στα νερά της Παμβώτιδας,στη θέση Μάτσικας.
Στην περιοχή έσπευσαν  άνδρες της Αστυνομίας , όχημα της Π.Υ και άνδρες της 5ης  ΕΜΑΚ με βάρκα, ενώ  ειδοποιήθηκε και έφτασε με καραβάκι       και ο πρόεδρος του νησιού Αρης Λιούμπος,    που περισυνέλεξε  την τσάντα απο τα νερά της λίμνης  παραδίδοντάς την στους πυροσβέστες ,με τα αντικείμενα που  βρέθηκαν  στο εσωτερικό της , να παραπέμπουν σε  τσάντα  γυναίκας.
Συγκεκριμένα    μέσα σ΄αυτή βρέθηκαν, ένα σλίπινγκ μπαγκ ,μια βούρτσα μαλλιών ,ένα άρωμα γυναικείο  ,μια καρτέλα με χάπια  και ένας νυχοκόπτης.
Μετά απο  έρευνες της Π.Υ Ιωαννίνων για αρκετή ώρα  στο σημείο και περιμετρικά αυτού, δεν εντοπίστηκε τίποτα άλλο πλην της τσάντας .
Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια δήλωση εξαφάνισης ατόμου τις τελευταίες ώρες, με τις Αρχές να αποχωρούν απο το σημείο  πριν απο λίγη ώρα ,ενώ σε περίπτωση που υπάρξει  νεώτερη   ένδειξη για άτομο μέσα στην Παμβώτιδα στη συγκεκιμένη περιοχή, θα επανέλθουν  εκ νέου  για  στοχευμένη διερεύνηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]