ΕΑΠ ΠΓΝΙ - ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ:Η Ενωτική Παρέμβαση Εργαζομένων χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή στις Εκλογές κοινού υπηρεσιακού συμβουλίου

Ενωτική Παρέμβαση Εργαζομένων

Η Ενωτική Παρέμβαση Εργαζομένων χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές για το κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Υ.Σ.) της 6ης ΥΠΕ (ΠΓΝΙ- Γ.Ν. Χατζηκώστα- Γ.Ν. Φιλιατών). Ευχαριστεί τους εργαζόμενους που
με την ψήφο τους ανέδειξαν την παράταξή μας για πρώτη φορά και κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στα νοσοκομεία, δίνοντάς μας την εντολή εκπροσώπησης στο Υ.Σ. Στις εκλογές στις 15/12/2017 τα τελικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ψήφισαν 1226 (ΠΓΝΙ: 761, Γ.Ν. Γ. Χατζηκώστα: 372, Γ.Ν. Φιλιατών: 138) 
      Λευκά 34,  Άκυρα 24

Έλαβαν: 
Ενωτική Παρέμβαση Εργαζομένων 318 
Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων   289
ΔΑΚΕ 272
ΠΑΜΕ 145
Ανεξάρτητη Κίνηση Φιλιατών 135
Μεμονωμένος Υποψήφιος 9

Οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους εκφράσανε με τον πιο σαφή τρόπο τη θέληση και την αποφασιστικότητα τους να γυρίσουμε  επιτέλους σελίδα και στον εργασιακό μας χώρο. Οι κύριοι εκφραστές ξεπερασμένων συνδικαλιστικών πρακτικών και πολιτικών, αλλά και οι αυτόκλητοι «μοναδικοί» δήθεν υπερασπιστές των εργαζομένων που ευθύνονται για χρονίζοντα προβλήματα στον κλάδο μας, αλλά και για την πλήρη απαξίωση και ευτελισμό των συνδικαλιστικών μας οργάνων έλαβαν το δικό τους σαφές μήνυμα. Είναι αυτοί στην τελική που αποτελούσαν το κατεστημένο επί χρόνια στην διαχείριση της εξουσίας, στην δημόσια διοίκηση και στους συνδικαλιστικούς φορείς.

Η Ενωτική Παρέμβαση Εργαζομένων δηλώνει ότι θα τιμήσει στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των εργαζομένων και θα συνεχίσει να παλεύει μαζί τους με όλες τις δυνάμεις της για αξιοκρατία, διαφάνεια στις αποφάσεις, καλύτερες συνθήκες δουλειάς και αμοιβών, για ένα δημόσιο σύστημα υγείας αντάξιο των προσδοκιών του Λαού μας. Γιατί ο στόχος μας πρωτίστως είναι μια άλλη αντίληψη στην διαχείριση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα της Υγείας και του Δημόσιου γενικότερα.

Η επιστροφή στο παρελθόν με οποιαδήποτε συγκαλυμμένη έκφραση συνιστά εγκληματική αφέλεια. Η φυγή μπροστά με τις δυνάμεις που έχουν τη θέληση και την κοινωνική ευαισθησία να αλλάξουν τα πράγματα προς όφελος των εργαζομένων είναι μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]