Έσπασε η οθόνη του κινητού; - Σε λίγο δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε

Όποιοι διαθέτουν smartphone με μεγάλη οθόνη ξέρουν πολύ καλά την αίσθηση: πας να πιάσεις τη συσκευή, εκείνη γλιστρά από το χέρι, και ο ιδιοκτήτης της προσπαθεί με τρόμο να αποτρέψει το μοιραίο, δηλαδή τη σύγκρουση της οθόνης με το σκληρό πάτωμα.

Συχνά, καταφέρνουμε να αποτρέψουμε την καταστροφή, ωστόσο, άλλες φορές το κακό συμβαίνει και το κινητό μας καταλήγει κάπως έτσι:Ωστόσο, πλέον, το άγχος του ραγισμένου ή και σπασμένου γυαλιού θα αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση, καθώς Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν ένα πολυμερές που μοιάζει με γυαλί και μπορεί να... αυτοϊαθεί με απλή πίεση του χεριού σε θερμοκρασία δωματίου!

Η βασική εφαρμογή αυτής της ανακάλυψης είναι, προφανώς, οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων, καθώς τα ραγίσματα από μια πτώση θα μπορούν να εξαφανιστούν με απλή πίεση από το χέρι του ιδιοκτήτη της συσκευής.

Σημειώνεται ότι ήδη μια εταιρεία κατασκευής φορητών συσκευών έχει ανακοινώσει ότι έχει κατοχυρώσει πατέντα για γυαλί που ξανακολλάει, ενώ άλλες εταιρείες είχαν χρησιμοποιήσει υλικά που εξαφάνιζαν γρατζουνιές από την πλάτη των κινητών.
πηγη Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]