Η αποτελεσματικότητα του Kinesio-Tape

Tο σημερινό μας άρθρο αναφέρεται στη σημαντική εφεύρεση του ειδικού θεραπευτικού μέσου, Kinesio Tape, μας λέει ο κύριος ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
Επειδή παρατηρείται ένα φαινόμενο άσκοπης και λανθασμένης χρήσης και εφαρμογής του συγκεκριμένου θεραπευτικού μέσου κρίνουμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε όσο γίνεται πιο συνοπτικά αλλά κυρίως σωστά τόσο για την ασφάλειά σας όσο και για τη βελτίωση της υγείας σας.
Καταρχήν, το Kinesio Tape είναι κατασκευασμένο από ειδικό υποαλλεργικό λάτεξ υλικό με δυνατότητα να αναπνέει η περιοχή στην οποίαν το εφαρμόζουμε.
* Η χρήση του ποικίλει και εξαρτάται καθαρά και μόνο από τη γνώση του Θεραπευτή σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία και τον επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και συγκεκριμένα το kinesiotaping.com.
* Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ από ειδικό επαγγελματία(Γιατρό, Φυσικοθεραπευτή) διότι είναι απαραίτητη η αξιολόγηση του αθλητή ή ασθενή πριν την εφαρμογή του.
Προσοχή: Τα χρώματα του kinesio tape είναι αυτά που »προκαλούν» αν θέλετε το μάτι και τον καθένα να αποφασίσει να τοποθετήσει και να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μέσο. Όμως, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει σωστά με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές φορές αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούμε και μάλιστα χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε…!
To Kinesio Tape έχει αποδειχτεί ότι αν εφαρμοστεί σωστά έχει άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα σε προβλήματα των μυών, της περιττονίας, των αρθρώσεων και των νεύρων του ανθρωπίνου σώματος όπως διαστρέμματα, πόνους μυών και μυικούς σπασμούς, αιματώματα, θλάσεις, διόρθωση στάσεων κ.ά.
Σε συνδυασμό με συνεδρίες Φυσικοθεραπείας έχει εξαιρετικά αποτελέσματα!
Συνεπώς, ως Physioskiathos σας ενημερώνουμε και σας παροτρύνουμε να απευθύνεστε σε επίσημους και πιστοποιημένους επαγγελματίες της Υγείας για την εφαρμογή του kinesio tape για την βελτίωση της οποιασδήποτε καθημερινής δυσκολίας αντιμετωπίζετε.
GRAVANIS_THANASSIS.jpg

ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

stogiatro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]