Ιωάννινα:"Γιορτή Τσίπουρου στην Κοσμηρά"..Απόλαυσαν το "μαγικό" ποτό και γλέντησαν μέχρι πρωίας![βίντεο -φωτο]

[Kάμερα:Σάκης Σιούλης]
Ξεπέρασε  φέτος κάθε προσδοκία  η προσέλευση επισκεπτών στη "Γιορτή Τσίπουρου" στην Κοσμηρά Ιωαννίνων ,που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ σε χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φιλοπρόοδη Κίνηση Κοσμηράς " που επιμελήθηκε τη  διοργάνωση .
Τα καζάνια πήραν φωτιά απο νωρίς ,το τσίπουρο άρχισε να σιγοβράζει με τα "μυστικά" του αρώματα και τη "μαγική" του γεύση να περνούν  στη συνέχεια  στα ποτήρια των επισκεπτών.
Με το τσίπουρο να "ευφραίνει καρδίαν "  συνοδεία εκλεκτών μεζέδων που προσφέρθηκαν απλόχερα στους επισκέπτες και υπο τους ρεμπέτικους ήχους των "Ασυμμάζευτων" τα προβλήματα  ξεχάστηκαν έστω και για μια βραδιά  ,με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση της βραδιάς  εξέφρασε μιλώντας στο epirus-tv-news.gr ,η πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής  κ.Θάλεια Οικονόμου .
"Είναι η 4η φορά που διοργανώνουμε τη συγκεκριμένη γιορτή και χαιρόμαστε που  η ανταπόκριση του κόσμου φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία ,είπε η κ. Οικονόμου για να υπογραμμίσει πως στόχος του Συλλόγου  είναι η συγκεκριμένη γιορτή να γίνει ετήσια ,αφού η περιοχή έχει εξαιρετικά τοπικά προϊόντα ,τόσο τσίπουρο όσο και κρασί.
"Το μεράκι ,τα καλά σταφύλια, η αγάπη των κατοίκων για την αμπελουργία και η χρόνια ενασχόλησή τους με αυτή συντελούν στην παραγωγή του φίνου  ηπειρώτικου τσίπουρου με την ξεχωριστή γεύση" ,επισήμανε η πρόεδρος, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια  και τον σημαντικό ρόλο της ενεργής κοινότητας νέων του χωριού ,που στηρίζει όλες τις δράσεις της Φιλοπρόοδης Κίνησης Κοσμηράς.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο   βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος που κατάγεται απο την Κοσμηρά  και σχεδόν σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων με  "μπροστάρη"τον  Δήμαρχο Ιωαννίνων ,Θωμά Μπέγκα ,  τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Προγραμματισμού,Θανάση Μανταλόβα ,την   Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Υπαίθρου ,Βασιλική Μέγα  και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου !
Ολοι τους απόλαυσαν το μαγικό ποτό ,έγιναν ένα με τον κόσμο και  ανανέωσαν το "μεθυστικό" ραντεβού τους για του χρόνου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]