[Ελλάδα] Σε ποτάμι μετατράπηκε η εθνική οδός στην Κατερίνη [εικόνα & βίντεο]

Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρισαν οι διερχόμενοι οδηγοί στην εθνική οδό προς Λάρισα, λίγο μετά την Κατερίνη, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε από οδηγό το onlarissa.gr, το αυτοκίνητο σε ρόλο… βάρκας, προσπαθεί με δυσκολία να κινηθεί στο οδόστρωμα της εθνικής, το οποίο έχει καταληφθεί από τεράστιες ποσότητες νερού.

Δείτε το βίντεο:

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος του Κλειδιού Ημαθίας, μέχρι τον κόμβο της Γυρτώνης έξω από τη Λάρισα.
 Με νεότερη ανακοίνωση η παραχωρησιούχος εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» έκανε γνωστό πως το ρεύμα από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη έχει ανοίξει, ενώ παραμένει κλειστό το ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα, με τους οδηγούς να αναγκάζονται να ακολουθήσουν μετά το Κλειδί, το δρομολόγιο Κοζάνη – Ελασσόνα – Γυρτώνη. Αναλυτικά η νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας: «Σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 15:15 διακόπηκε η κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου στη ΧΘ 427+203 (Α/Κ Νέας Εφέσου), λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, τα οποία σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα γεωμορφολογικά φαινόμενα της ευρύτερης περιοχής είχαν σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ιδιαίτερα αυξημένου όγκου υδάτων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις ανάντη και κατάντη περιοχές του Αυτοκινητοδρόμου και στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο. Η κυκλοφορία μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα έχει διακοπεί και διεξάγεται μέσω της παρακάτω εκτροπής: Έξοδος στον Α/Κ Κλειδιού – Εγνατία – Κοζάνη – Ελασσόνα και είσοδος στον Α/Κ Γυρτώνης. Ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που κινούνται στη συγκεκριμένη περιοχή (Α/Κ Νέας Εφέσου) με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι συνθήκες επιδεινωθούν στη διάρκεια των επόμενων ωρών, η κυκλοφορία θα διακοπεί και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση αυτή, θα εφαρμοστεί η αντίστοιχη εκτροπή (έξοδος στον Α/Κ Γ υρτώνης – Ελασσόνα – Κοζάνη – Εγνατία και είσοδος στον Α/Κ Κλειδιού). Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα διεξάγεται χωρίς προβλήματα από Ράχες έως Α/Κ Λιτοχώρου και από Ν.Α/Κ Κατερίνης έως Κλειδί.
 Παρακαλούμε τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και με χαμηλές ταχύτητες εφόσον κινούνται στην εν λόγω περιοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρίας (2410741440) και να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της Εταιρίας».
via:newsone.gr
 Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]