Μυστήριο, με κρυμμένα μηνύματα...

... που βρέθηκαν σε ρούχα πασίγνωστης αλυσίδας (ΦΩΤΟ)...
Στο επίκεντρο του Τύπου βρίσκεται μία μυστηριώδης υπόθεση που σχετίζεται με τα ρούχα της...
γνωστής αλυσίδας ρούχων Zara.

Άνθρωποι στην Κωνσταντινούπολη που αγόρασαν ρούχα από τη συγκεκριμένη εταιρεία, δήλωσαν πως βρήκαν ασυνήθιστα μηνύματα στις ετικέτες των ενδυμάτων.

Όπως μεταδίδουν οι "New York Times" αλλά και το "Associated Press", τα μηνύματα έχουν γραφτεί από εργάτες στη χώρα και αποτελούν έναν ιδιότυπο τρόπο διαμαρτυρίας.

Οι εργάτες, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, βρήκαν τη συγκεκριμένη μέθοδο για να κάνουν γνωστό πως παραμένουν απλήρωτοι για την εργασία τους.«Έφτιαξα αυτό που έχετε αγοράσει, αλλά δεν έχω πληρωθεί» αναφέρεται στις ετικέτες.

Εκτιμάται πως πολλοί εργαζόμενοι που απασχολούνται στην κατασκευή των ενδυμάτων της συγκεκριμένης εταιρείας – κολοσσό μεταβαίνουν στα καταστήματα και αφήνουν τα εν λόγω μηνύματα.

Στις ετικέτες αναγράφεται μεταξύ άλλων ότι εργαζόμενοι απασχολούνταν από την εταιρία Bravo, η οποία έκλεισε αιφνιδίως και τους άφησε απλήρωτους. 
«Μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα με το hashtag #JusticeForBravoWorkers, μια φωτογραφία αυτής της ετικέτας» γράφει το μήνυμα που υπάρχει στις κρυμμένες ετικέτες των ρούχων..

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]