Ιωάννινα:Απαράδεκτη άρνηση Μήτση και Μπαράτσα για συμμετοχή σε αποστολές σε Κύπρο &Γερμανία

Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη

Κι ενώ όλοι οι φορείς της Ηπείρου προσπαθούν με όλες τις δυνάμεις τους να αναβαθμίσουν το αεροδρόμιο Ιωαννίνων και τα Ιωάννινα ως τουριστικό προορισμό, το  Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μέσω της ηγεσίας του και με την υποστήριξη των παρατάξεων του κου Μήτση και του κου Μπαράτσα, αρνήθηκε την συμμετοχή του σε δύο αποστολές στην Γερμανία και την Κύπρο.
Απαξιώνοντας τις προσπάθειες της Περιφέρειας, του Δήμου, της Ένωσης Ξενοδόχων  και των επιχειρηματικών φορέων της πόλης μας, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για μικροκομματικούς και μικροπολιτικούς λόγους, απέρριψε την σχετική πρόταση του κου Δημητρίου και της «Κίνησης Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» και αρνήθηκε να συνταχθεί με την κοινή αυτή προσπάθεια.
Η Ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Νομού μας είναι μια άγνωστη λέξη για ανθρώπους που η ματιά τους φτάνει μόνο ως την είσοδο του Επιμελητηρίου.
Η Επιμελητηριακή Παράταξη «Κίνηση Επιχειρηματιών Για την Ανάπτυξη» καταδικάζει απερίφραστα την αποχή αυτή και καλεί τους επιχειρηματίες της περιοχής μας να σκεφτούν σοβαρά σε ποιους θα αναθέσουν την διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]