Πανελλαδική κατακραυγή για τα επεισόδια στα Ιωάννινα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ 
                                    ΕΔΡΑ ΡΟΔΟΣ-Στεφάνου Καζούλη 30.                                                                                    
         
                                                                       
                                   Καταγγελία για καταστολή και σύλληψη  απεργών

Καταδικάζουμε την προκλητική και κλιμακούμενη κατασταλτική εκστρατεία της επιχείρησης «Market In» στους εργαζόμενους του πρώην Καρυπίδη (έχει εξαγοραστεί από τα Marketin),  και σε εκλεγμένα συνδικαλιστικά στελέχη στα Γιάννενα των οποίων το έγκλημα είναι ότι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους και το δικαίωμα στη δουλειά.

Στις 26 Οκτώβρη κατά τη διάρκεια κινητοποίησης η αστυνομία συνέλαβε τον πρόεδρο του ΕΚΙ και άλλα δύο συνδικαλιστικά στελέχη. Την περασμένη Κυριακή 26 Νοέμβρη η αστυνομία συνέλαβε δύο εργαζόμενους μέσα στα σπίτια τους μετά από μήνυση της εργοδοσίας. Οι μηνύσεις έγιναν μετά από λαϊκό γλέντι αλληλεγγύης που οργανώθηκε έξω από το κατάστημα. Μια ακόμη δράστηριότητα που έγινε σαν συνέχεια πολλών κινητοποιήσεων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με αίτημα να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του πρώην Καρυπίδη και να πιάσουν κανονικά δουλειά στα Marketin.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων προκήρυξε με αφορμή την εξέλιξη αυτή 24ωρη απεργία στο συγκεκριμένο κατάστημα για σήμερα Τετάρτη 29 Νοέμβρη. Με εντολή της εργοδοσίας στάλθηκαν στο χώρο δυνάμεις των ΜΑΤ και συνελήφθησαν 12 εργαζόμενοι ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, Νίκος Έξαρχος.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι τεράστιες. Το γεγονός ότι χτυπήθηκε με τέτοιο τρόπο απεργιακή κινητοποίηση προκηρυγμένη από το Εργατικό Κέντρο δείχνει με ποιο τρόπο σκοπεύουν η κυβέρνηση και η εργοδοσία να αντιμετωπίσουν το δικαίωμα στην απεργία το επόμενο διάστημα μέσα από το νόμο που ετοιμάζουν για τον περιορισμό του.

Οι εργαζόμενοι δε θα αφήσουμε να περάσει. Όλοι στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου

29 Νοεμβρίου 2017


Ψήφισμα αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες έξω από το Market In στα Ιωάννινα


Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής


29/11/2017

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ η οποία ταγμένη στο πλευρό της εργοδοσίας των super market Market In, έβαλε τις δυνάμεις καταστολής να επιτεθούν στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση συνδικαλιστών και εργαζόμενων του Καρυπίδη έξω από το s/m Market In στα Ιωάννινα, ενώ προχώρησε και στη σύλληψη 12 από αυτούς.

Οι συνάδελφοι, πρώην εργαζόμενοι του Καρυπίδη, διεκδικούν να δοθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα τους και να επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι από τους διαδόχους της επιχείρησης.
Η μανία των δυνάμεων καταστολής για να χτυπήσουν τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και τους εργαζόμενους έρχεται ως συνέχεια στο ανθρωποκυνηγητό και την αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε προχθές ενάντια σε εργαζόμενους του Καρυπίδη και τις συλλήψεις μέσα στα σπίτια τους. Μπροστά σε αυτό το όργιο καταστολής, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων είχε κηρύξει για σήμερα 24ωρη Απεργία στην επιχείρηση Market In.

Ένα αντίστοιχο κατασταλτικό σκηνικό έχουμε δει να στήνεται σε μια σειρά ταξικών αγώνων για τα εργατικά μας συμφέροντα και δικαιώματα, για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας. Η εργοδοτική ασυδοσία και τρομοκρατία πάει πάντοτε χέρι-χέρι με την κρατική-κυβερνητική διαχείριση, με τους αντεργατικούς-αντικοινωνικούς νόμους, την αστυνομική καταστολή και τη δικαστική εξουσία. Ένα αντίστοιχο κρούσμα βιώσαμε κι εμείς, κατά την επίθεση που δεχθήκαμε με τις συλλήψεις συναδέλφων μας και τις συνεχιζόμενες διώξεις εις βάρος τους στην απεργιακή μας συγκέντρωση έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός την Κυριακή 28/12/14.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων στον Καρυπίδη.

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων συναδέλφων μας. Παύση κάθε δίωξης εις βάρος τους.

Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη συλλογική αντίστασή μας στην καταστολή, την ποινικοποίηση και την κατατρομοκράτηση των εργατικών αγώνων και της συνδικαλιστικής δράσης.

Κάτω η εργοδοτική – κρατική τρομοκρατία!

Το Εργατικό κέντρο Θεσπρωτίας, το Συνδικάτο Οικοδομών, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων του Νομού
Το Εργατικό κέντρο Θεσπρωτίας, το Συνδικάτο Οικοδομών, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων του Νομού καταγγέλλουν την  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ η οποία εκτελώντας για μια ακόμα φορά τις εντολές της μεγαλοεργοδοσίας των Super Market MARKET IN προχώρησε σε συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζόμενων του Καρυπίδη που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία και τα δεδουλευμένα μηνών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, ένα ακόμη μέλος της διοίκησης και 9 ακόμη εργαζόμενοι απ’ τους οποίους ένας βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Το σημερινό χτύπημα των δυνάμεων καταστολής έρχεται ως συνέχεια στο ανθρωποκυνηγητό και την αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε προχθές ενάντια σε εργαζόμενους του Καρυπίδη και τις συλλήψεις μέσα στα σπίτια τους.
Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ μέσα από αυτή την εντολή δείχνει ποιον πραγματικά φοβάται. Φοβάται την λαϊκή αγανάκτηση και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης που είναι εντελώς αντίθετα από αυτά της μεγαλοεργοδοσίας.
Η μεγαλοεργοδοσία  μαζί με την υποστήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ έχει ξεσαλώσει αξιοποιώντας όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο.
Αξιοποιεί  τις δυνάμεις καταστολής, που με  μανία επιτέθηκαν και συνέλλαβαν τους 12 συναδέλφους.
Νόμος και Τάξη και αυτής της κυβέρνησης όπως και της προηγούμενης είναι η αντιμετώπιση των εργατικών αγώνων και διεκδικήσεων .
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Νομού να δείξουν την αλληλεγγύη τους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του Νομού να καταγγείλουν την εργοδοτική τρομοκρατία και την κρατική καταστολή.
Nα δυναμώσει η αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων του Καρυπίδη που διεκδικούν να δοθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα τους και να επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι από τους διαδόχους της επιχείρησης.

Ισχυρή απάντηση θα είναι η επιτυχία της απεργίας στις 14 Δεκέμβρη

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νομού Λάρισας, καταγγέλλει την επίθεση της αστυνομίας στα Γιάννενα, ενάντια σε συνδικαλιστές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Ε.Κ Ιωαννίνων και εργαζόμενους, που διεκδικούν την επαναπρόσληψη τους και περιφρουρούν το δικαίωμα τους να αγωνίζονται και να απεργούν απέναντι στην τρομοκρατία, τις μεθοδεύσεις που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία των super markets «MARKET IN».
Η εργοδοσία, με τις πλάτες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιτίθεται βάναυσα σε απολυμένους εργάτες (πρώην Καρυπίδη), που αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή και την πληρωμή τους και στους ταξικούς συνδικαλιστές, φτάνοντας στο πρωτοφανές σημείο να συλλαμβάνονται μέσα στα σπίτια τους, προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν για να σταματήσουν να αγωνίζονται.
Η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά και ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του. Αξιώνει την άμεση απελευθέρωση του Προέδρου του Ε.Κ Ιωαννίνων, των άλλων συνδικαλιστών και εργαζομένων που έχουν συλληφθεί, με παραγγελία των αφεντικών των super markets «MARKET IN».


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΤΜΗΜΑ    ΓΣΕΕ   •   ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ   5   •   29100    ΖΑΚΥΝΘΟΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το όργιο καταστολής και συλλήψεων στα Γιάννενα.
Η σύλληψη 12 συναδέλφων μεταξύ αυτών και του προέδρου του Εργατ/κού Κέντρου, κατά παραγγελία της εργοδοσίας των MARKET  IN,  αποδεικνύει περίτρανα το ρόλο της κυβέρνησης  και τα συμφέροντα ποιών υπερασπίζεται.
Οι εργαζόμενοι στα  MARKET  IN  ζητούν το αυτονόητο, να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμα τους στην εργασία. 
Στην απεργία, που κήρυξε το Εργατ/κό Κέντρο Ιωαννίνων για σήμερα, η Κυβέρνηση απάντησε δίνοντάς  μια γεύση για το πώς θέλει τους εργαζόμενους και τι προσπαθεί να νομοθετήσει: τρομοκρατία, συλλήψεις, ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων,  χτύπημα στο δικαίωμα στην απεργία.
Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων των MARKET  IN, καταδικάζει την καταστολή και τις συλλήψεις και καλεί όλους τους εργαζόμενους του νησιού να δώσουν βροντερό παρών στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη δηλώνοντας σε κυβέρνηση , εργοδοσία ότι δεν θα βάλουν τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα στο «γύψο».

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για συλλήψεις εργαζομένων και συνδικαλιστών στα Γιάννενα

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΠΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  Καταγγέλλουμε  τις 12 νέες  συλλήψεις εργαζομένων και συνδικαλιστών  που έγιναν σήμερα από  αστυνομικές δυνάμεις έξω από το κατάστημα της MARKET IN ,στα Γιάννενα κατά τη διάρκεια της περιφρούρησης της 24ώρης απεργίας που έχει κηρύξει για σήμερα το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.
 Το αίτημα της σημερινής απεργίας είναι η επαναπρόσληψη των εργαζομένων της επιχείρησης Καρυπίδης και η καταβολή των δεδουλευμένων τους.

 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ   δείχνει  για ακόμα μια φορά ,με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ποιόν υπηρετεί και ποίο έχει απέναντι της.  Της ταιριάζει γάντι το σύνθημα: 
 «Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στις επιχειρήσεις κάνετε τις πλάτες».  
 Κάνει τις πλάτες στον εργοδότη των MARKET IN που κατ 'εντολή του, την Κυριακή και σήμερα σέρνονται εργαζόμενοι  και συνδικαλιστές στο αστυνομικό τμήμα και τους απαγγέλλονται κατηγορίες.  
 Οι αγώνες  μας για τα δεδουλευμένα, το δικαίωμα μας στη δουλεία  θεωρούνται αξιόποινες πράξεις και διώκονται. 
Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει, αντί να συλλαμβάνονται οι εργοδότες που μας αφήνουν απλήρωτούς συλλαμβάνονται οι εργαζόμενοι που διεκδικούν τα αυτονόητα.
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί όλα τα σωματεία, κλαδικά και επιχειρησιακά, τις επιτροπές αγώνα κλάδου να καταγγείλουν το όργιο συλλήψεων και διώξεων των εργαζόμενων και συνδικαλιστών στα Γιάννενα. 
Ήμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, αυτή η επίθεση θα πάρει την απάντηση που της πρέπει από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. 
Ο νόμος και η τάξη που θέλουν να επιβάλουν κυβέρνηση και εργοδοσία απέναντι στους εργατικούς αγώνες Δεν θα περάσει.
Η καταστολή ενάντια στους εργάτες είναι η εφαρμογή του "συμπληρωματικού μνημονίου" που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την ΕΕ μπροστά και στο κλείσιμο της αξιολόγησης. 
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ                                                                                 
ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους της εταιρείας του Καρυπίδη (ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ), που διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία και τα δεδουλευμένα μηνών, συνελήφθησαν από τις ομάδες καταστολής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, στον οποίο εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων. Το Ε.Κ.Ρ διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό όσων αγωνίζονται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, η καταστολή και οι συλλήψεις δεν θα περάσουν. 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
«ΓΗ  ΚΑΙ  ΥΔΩΡ» στους   ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ   και   ΚΑΤΑΣΤΡΟΛΗ  στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Για μια ακόμη φορά και αυτή η κυβέρνηση δείχνει ποιας τάξης τα συμφέροντα υπηρετεί! Δείχνει το εχθρότητα της απέναντι στους εργαζόμενους που αγωνίζονται και διεκδικούν τα δεδουλευμένα μηνών  και το δικαίωμα τους στην δουλειά και αυτό το κάνει με τον πιο απροκάλυπτο και ωμό τρόπο.
Σήμερα και πριν από λίγες ώρες οι δυνάμεις καταστολής, προέβησαν  σε συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζόμενων του Super Market  Καρυπίδη στα Γιάννενα   κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο  Ιωαννίνων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, ένα ακόμη μέλος της διοίκησης και 9 ακόμη εργαζόμενοι απ’ τους οποίους ο ένας βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια από τις δυνάμεις καταστολής του αστικού κράτους για να τσακίσουν τη σημερινή κινητοποίηση και τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους  έρχεται σε συνέχεια του ανθρωποκυνηγητού  και της αυτόφωρης διαδικασίας που κινήθηκε προχθές ενάντια σε εργαζόμενους του Καρυπίδη και τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν   μέσα στα σπίτια τους.
Οι  μεγαλοεργοδότες μπροστά  και στα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  με την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας,   έχουν  ξεσαλώσει, αξιοποιώντας όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που ψήφισαν τα κόμματα του κεφαλαίου.
Καταγγέλλουμε το «ΝΟΜΟ και ΤΑΞΗ» των ισχυρών  που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση και καλούμε όλα τα τοπικά σωματεία και τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες που στρέφονται ενάντια στα δικαιώματα ΟΛΩΝ των εργαζομένων.  
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ


Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει το όργιο καταστολής που πραγματοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για λογαριασμό των σούπερ μάρκετ ΙΝ ΜΑΡΚΕΤ ιδιοκτησίας Καρυπιδη. Στην απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για σήμερα με αίτημα την επαναπρόσληψη απολυμένων της επιχείρησης, η κυβέρνηση απάντησε για λογαριασμό του εργοδότη με συλλήψεις 12 εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα κρατούμενοι. Έρχεται αυτή η Καταστολή σε συνέχεια συλλήψεων που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες εργαζομένων των σουπερ μάρκετ. Η κυβέρνηση θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, ακόμα δεν έφερε τα νέα μέτρα καταστολής των απεργιών, που προωθεί με την τρίτη αξιολόγηση και τα εφαρμόζει στην πράξη. Οι εργαζόμενοι βλέπουν το τι σημαίνει “δικαιη ανάπτυξη”, που είναι η πάση θυσία υπεράσπιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων και μέτρα καταστολής για τους εργαζόμενους που πρέπει να “πεισθούν” οτι πρέπει να υποταχθούν στις ορέξεις των εργοδοτών. 
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων μας. Την άμεση πρόσληψη των απολυμένων. 
Στην κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία απαντάμε: τρομοκρατίστε  τους τρομοκράτες, με οργάνωση και αλληλεγγύη, με μαζική πάλη για τα δικαιώματα μας. 


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα Γιάννενα απέναντι σε συνδικαλιστές και εργαζόμενους που περιφρουρούσαν το δικαίωμα τους να μπορούν να αγωνίζονται και να απεργούν απέναντι στην τρομοκρατία, τις μεθοδεύσεις που έχει εξαπολύσει η μεγαλοεργοδοσία των super markets «MARKET IN».
Η μεγαλοεργοδοσία, με τις πλάτες της κυβέρνησης, αξιώνει και πετυχαίνει να χτυπιούνται εργάτες που παλεύουν για τα αυτονόητα ακόμα και να συλλαμβάνονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! ώστε να «συμμορφωθούν» και να σταματήσουν τον αγώνα.
Δεν θα τους περάσει!   Όσα σχέδια κι αν κάνουν, όσους εκβιασμούς και τρομοκρατία κι αν χρησιμοποιήσουν, οι εργάτες δεν θα υποχωρήσουν. Με την πάλη τους θα βγουν νικητές.
Απαιτούμε άμεσα:
Οι δυνάμεις καταστολής να απελευθερώσουν το συνάδελφο Νίκο Έξαρχο, Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και τους άλλους συνδικαλιστές και εργαζόμενους που έχουν συλλάβει για να κάνουν το χατίρι των αφεντικών των super markets «MARKET IN».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]