ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

"Μπλοκαρίστηκαν " τα σύνορα στην Κακαβιά Στα Ιωάννινα ο Αλβανός Υπουργός Εξωτερικών

Μεγάλο πρόβλημα  δημιουργήθηκε στον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς λόγω  πανελλαδικού προβλήματος που παρατηρείται απο χθες στον κεντρικό διακομιστή της Ελληνικής Αστυνομίας με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο  έλεγχος  των διαβατηρίων όσων   θέλουν να περάσουν τα σύνορα.
Οπως μεταδίδουν τα Αλβανικά ΜΜΕ ,εκατοντάδες επιβάτες πέρασαν τη νύχτα με χαμηλές θερμοκρασίες στα αυτοκίνητά τους αφού στο σημείο διέλευσης των συνόρων ήταν αδύνατη η διασταύρωση των στοιχείων  τους .

Ο Υπουργός Εξωτερικών  της  Αλβανίας Ντιμίρ Μπουστάτι,  μετέβη στην Κακαβιά όπου βρισκόταν ήδη ο Αλβανός Πρόξενος στα Ιωάννινα , για να δει απο κοντά την κατάσταση που επικρατεί  ενώ αμέσως μετά μετέβη στα Ιωάννινα.
Ο   Έλληνας ομόλογός του Νίκος  Κοτζιάς και ο  Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη   Νίκος Τόσκας , διαβεβαίωσαν τον κ.Μπουσάτι   πως δεν πρόκειται για "αντίποινα "της Ελλάδας μετά την  εκρηκτική κατάσταση των προηγούμενων ημερών  που δημιουργήθηκε εις βάρος των Ελλήνων στη Χειμάρρα,αλλά για ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα  για το οποίο γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί  το συντομότερο δυνατόν .

Για την αποσυμφόρηση της κατάστασης βρέθηκε μια προσωρινή λύση ,αυτή της πρόχειρης καταγραφής των στοιχείων των διαβατηρίων όσων θέλουν να περάσουν τα σύνορα και την ηλεκτρονική καταγραφή και διασταύρωσή τους  στη συνέχεια ,όταν λυθεί το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία,με την κατάσταση  να αρχίζει σιγά σιγά να ομαλοποιείται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]