Άνοιξαν τα διόδια μέλη του ΠΑΜΕ σε Γέφυρα και Ιόνια οδό. Βίντεο-Φωτο

Στο συμβολικό άνοιγμα των διοδίων  της Γέφυρας και της Ιόνιας Οδού προχώρησαν  το πρωί της Κυριακής για περίπου μια ώρα μέλη ,στελέχη του ΠΑΜΕ.

Τα θέματα τους ήταν η κατάργηση των διοδίων η επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ αλλά και το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού ,Οι «εκκρεμότητες» της τρίτης «αξιολόγησης» αλλά και το πρόσφατο ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Αμερική και για την εμπλοκή της χώρας πιο ενεργά στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.
Για τους λόγους αυτούς   άνοιξαν σήμερα περίπου στις 11 το πρωί τα διόδια . Επίσης μίλησαν στη κάμερα του Nafpaktia news.gr η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πατρεών κ. Γεροπαναγιώτη , το μέλος του ΠΑΜΕ Αχαΐας κ. Βασιλείου , η κ. Παναγογιαννοπούλου πρόεδρος του πρόεδρος σωματείου εργατοϋπαλλήλων Αχαΐας, το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Δούρος και το μέλος του παραρτήματος  Ναυπάκτου του σωματείου συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπούρη.

πηγη nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]