Θετικά σχόλια από το Ρωσικό Τύπο για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα με την ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια

Με πολύ θετικά σχόλια υποδέχτηκε ο Ρωσικός Τύπος τα γυρίσματα στην Ελλάδα του ντοκιμαντέρ για την ταινία που αφορά την ζωή του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και πρώτου κυβερνήτη της ανεξάρτητης Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια. Όπως σημειώνουν τα Ρωσικά ΜΜΕ η ταινία «Ιωάννης Καποδίστριας Ρώσος Ευρωπαίος» είναι ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, μια συμβίωση ταινίας ντοκιμαντέρ και ταινίας μεγάλου μήκους,.
Στόχος των παραγωγών είναι η προσωπικότητα του Ιωάννη Καποδίστρια να γίνει ευρέως γνωστή αφού χαρακτηρίζεται ως μια μεγάλη προσωπικότητα με σημαντικά επιτεύγματα που όμως έμεινα στην σκιά της ιστορία.
Οι ανταποκριτές αναφέρουν ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους δρόμους του Ναυπλίου και στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας καθώς και στα βουνά κοντά στην παραλία της Πρέβεζας, όπου οι διψασμένοι για ανεξαρτησία αντάρτες Έλληνες χόρευαν τον περίφημο χορό του Ζαλόγγου. Σύμφωνα με τους σεναριογράφους η ταινία θα έχει διάρκεια περίπου 50 λεπτών και θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της σε ένα από τα Ομοσπονδιακά κανάλια της Ρωσίας με αφορμή τα 190 χρόνια από την καθιέρωση διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας που θα γιορταστούν το φθινόπωρο του 2018.
 Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]