Ιωάννινα:7 Δεκεμβρίου η δίκη των 12 συλληφθέντων [βίντεο]

Στον Εισαγγελέα  οδηγήθηκαν  στα πλαίσια  του αυτοφώρου,  οι 12 εργαζόμενοι  του "πρώην Καρυπίδης "που συνελήφθησαν σήμερα   στο market in, κατά τη διάρκεια της περιφρούρησης της απεργίας που είχε προκηρυχτεί από το Εργατικό κέντρο για το συγκεκριμένο χώρο,με την εκδίκαση της υπόθεσης να ορίζεται για τις 7 Δεκεμβρίου 2017.
 Η   προγραμματισμένη για σήμερα εξ αναβολής δίκη των εργαζομένων που συνελήφθησαν την Κυριακή 26 Νοέμβρη αναβλήθηκε για τις 8 Δεκέμβρη.
 Σωματεία ,συνδικάτα και Σύλλογοι  της πόλης βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στις 18.00.Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ  ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

Το σωματείο επισιτισμού και τουριστικών επαγγελμάτων νομού Ιωαννίνων καταγγέλλει τις  12 συλλήψεις ( 3 από αυτούς είναι μέλη του σωματείου μας) που σημειώθηκαν σήμερα στο market in κατά τη διάρκεια της περιφρούρησης της απεργίας που είχε προκηρυχτεί από το Εργατικό κέντρο για το συγκεκριμένο χώρο.
 Kαταγγέλλουμε την κυβέρνηση που στέλνει τα ματ να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του μεγαλοεργοδότη  Ράμμου του market in, που βαρούσαν στο "ψαχνό" εργάτες, γυναίκες, συνταξιούχους ενώ μάλιστα ένας μεταφέρθηκε και στο Νοσοκομείο.
Δεν θα τους περάσει, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να περάσει. Θέλουν υποταγμένους εργάτες, να μην κουνιέται φύλλο στους χώρους δουλειάς. Βάζουν χέρι στο δικαίωμα στην Απεργία.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.
Απαιτούμε την επαναπρόσληψη των εργαζομένων.
ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο  στις 6 μ.μ έξω από το market in.
 Οι εργαζόμενοι - οι άνεργοι των Ιωαννίνων να δώσουν απάντηση σε όλο αυτό το ανθρωποκυνηγητό που έχουν κηρύξει μεγαλοεργοδότες- κυβέρνηση - αστυνομία επειδή ζητάμε το αυτονόητο, το δικαίωμά μας στη δουλειά με αξιοπρέπεια.
Να δώσουμε το μήνυμα ότι  "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21 αιώνα δε θα γίνουμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]