Ιωάννινα: Διάλεξη με εισηγητή τον Λιαργκόβα Παναγιώτη την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

To Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής  του  Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζει τη διοργάνωση της σειράς διαλέξεων «Οικονομία και Κοινωνία», με σκοπό την παρουσίαση και ανάλυση σύγχρονων οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων. Επιδίωξή μας είναι η συμμετοχή φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου μας, συναδέλφων οικονομολόγων, καθώς και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων.

Θεωρούμε ότι η καθιέρωση αυτής της πρωτοβουλίας συμβάλει στην ουσιαστική σύνδεση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την τοπική κοινωνία.

Οι διαλέξεις αυτές απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξοικειωθούν με ζητήματα της τρέχουσας ελληνικής πραγματικότητας.

Η 7η διάλεξη της σειράς «Οικονομία και Κοινωνία», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17.00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα «Η ελληνική οικονομία και το μέλλον της Ευρωζώνης».
Εισηγητής της διάλεξης θα είναι ο κ. Λιαργκόβας Παναγιώτης, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet Πανεπιστημίου ΠελοποννήσουΓια περισσότερες πληροφορίες: Αποστόλης Τσιούρης, τηλ. 26510 05929.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]