Εκδήλωση για το θηλασμό από τη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Εκδήλωση με θέμα «Στηρίζουμε το θηλασμό- ΜΑΖΙ», διοργανώνει η Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού και σας προσκαλεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα της Θεοφανείου.
Σε ανακοίνωση της η Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας αναφέρει:
«Αγαπητή μέλλουσα μητέρα
Σύντομα θα γεννηθεί το μωρό σου. Από την ημέρα που έμαθες για την εγκυμοσύνη σου, προετοιμάζεσαι για τον ερχομό του.
Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό γεγονός για σένα και την οικογένειά σου είναι η γέννηση του μωρού, υποσχόμαστε να σε στηρίξουμε, ώστε να βιώσεις την κύηση, τον τοκετό και τον θηλασμό ως διαδικασίες φυσικές κι ευχάριστες.
Ο κυριότερος στόχος είναι η ανάπτυξη μιας δυνατής σχέσης μεταξύ μητέρας-νεογνού και η ενίσχυσή της μέσω του μητρικού θηλασμού.
Η καλύτερη αρχή της μητρότητας είναι ο θηλασμός, που αποτελεί άλλωστε και το θεμέλιο της ψυχικής και σωματικής υγείας του νέου ανθρώπου που ήρθε στον κόσμο.
Την ώρα που το παιδί θηλάζει, εκτός από τις πολύτιμες ουσίες που παίρνει για την θρέψη του, δέχεται και πάρα πολλά ερεθίσματα. Έρχεται σε στενή επαφή με το δέρμα και τη ζεστασιά της μητέρας του, μυρίζει το μαστό της και τον χαϊδεύει, ακούει τους χτύπους της καρδιάς της, την κοιτάζει κατάματα. Αλλά και η μητέρα που θηλάζει αισθάνεται ολοκληρωμένη σαν γυναίκα, που βοηθά το παιδί της να μεγαλώσει σωστά.
Η ικανοποίησή μας θα είναι μεγάλη αν συμβάλλουμε στην οικογενειακή σας ευημερία.
Με αφοσίωση και αγάπη,
Σε εσάς και την οικογένειά σας
Το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]