Ένα πολύ σημαντικό έργο έχει υποβάλλει προς ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020 η ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Ο λόγος για την αντικατάσταση υφιστάμενων υποδομών του Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Πρέβεζας προϋπολογισμού 992 χιλιάδων ευρώ ο φάκελλος του οποίου έχει κατατεθεί από τον Ιούνιο του 2016 και βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης.
Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης συνολικά 5 χιλιομέτρων το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα και συχνά παρουσιάζει ζημιές με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι καταναλωτές.
Τα τμήματα που προτείνεται αντικατάσταση του αγωγού είναι από το Μνημείο της Παργινόσκαλας μέχρι το γήπεδο, από το στρατόπεδο των καυσίμων μέχρι το Νοσοκομείο καθώς και σωληνώσεις στην περιοχή της Τ.Κ Νικόπολης.
Προκειμένου να προωθήσουν τον φάκελλο του έργου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Δημήτρης Αυδίκος και ο Διευθυντής της Επιχείρησης Κώστας Παπουτσής στο πλαίσιο της σύσκεψης των Δημάρχων με τον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κυρίους Τσακαλώτο και Χαρίτση είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τα κυβερνητικά στελέχη.
Όπως εκτιμούν τα στελέχη της ΔΕΥΑΠ πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα αναβαθμίσει το δίκτυο ύδρευσης, ενώ η αρτιότητα του φακέλου αποτελεί πολύ σημαντική παράμετρο για την ένταξή του.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]