Ιωάννινα:Εγκαίνια Του Πολιτιστικού Χώρου ΣΦΗΝΑ αύριο Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Εγκαίνια Σάββατο 11 Νοεμβρίου 7.00 μ.μ Αραβαντινού 4

Βαδίζοντας γοργά προς την ημέρα των εγκαινίων, η ΣΦΗΝΑ απευθύνει θερμή πρόσκληση στον κόσμο της πόλης και ιδιαίτερα στην νεολαία, να στηρίξουν με την παρουσία τους τη σημαντική προσπάθεια που τώρα ξεκινά.
Η ΣΦΗΝΑ είναι το όνομα του πολιτιστικού χώρου νεολαίας στα Γιάννενα και επιδιώκει να κάνει αυτό ακριβώς που δηλώνει και το όνομα του στεκιού μας! Να μπει δηλαδή ΣΦΗΝΑ στα κυρίαρχα πρότυπα πολιτισμού και διασκέδασης που μας προβάλλουν, να απευθύνει μια εναλλακτική αντιπρόταση προς τους κόλπους της νεολαίας πρώτα και κύρια αλλά και γενικότερα στον κόσμο της πόλης.
Η ΣΦΗΝΑ επιδιώκει και θα επιδιώξει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την νεολαία στα Γιάννενα μιας ανατρεπτικής πρότασης στο πεδίο του πολιτισμού αλλά και της πολιτικής! Θα επιχειρήσει να αποτελέσει βάση και βήμα για τις ζωηρές και εναλλακτικές ιδέες της νεολαίας .
 Όπως έχει σημειωθεί από την πρώτη στιγμή, ένας πλούτος δραστηριοτήτων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό, πολιτικό περιεχόμενο, θα αποτελέσει το πρόγραμμα λειτουργίας του πολιτιστικού πολυχώρου της ΣΦΗΝΑΣ. Συζητήσεις, εκδηλώσεις, προβολές, εκθέσεις, δρώμενα, όλα έχουν θέση στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσει και θα παρουσιάσει η ΣΦΗΝΑ, από το οποίο δεν θα λείπουν τα γλέντια και οι βραδιές αφιερωμένες στο τραγούδι, στον χορό, στη διασκέδαση.   
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους φίλους και τους μελλοντικούς φίλους της ΣΦΗΝΑΣ να αγκαλιάσουν αυτό εγχείρημα, να σταθούν δίπλα, να ενισχύσουν το ελπιδοφόρο πολιτιστικό  «άνοιγμα» που επιχειρούμε, καθώς θα πραγματοποιούνται, στο αμέσως προσεχές διάστημα, και τα πρώτα βήματα συστηματικής λειτουργίας τού χώρου. Να αποτελέσουν όλοι με την όποια συμβολή τους τη ψυχή και την πνοή της ΣΦΗΝΑΣ! Από το πιο απλό να περάσουν να συζητήσουμε και να γνωριστούμε μέχρι να προτείνουν και να διοργανώσουμε μια πολιτική-πολιτιστική ιδέα του ενδιαφέροντος τους.
Για το Σάββατο και τη βραδιά των εγκαινίων Λαϊκό Γλέντι με ζωντανή μουσική θα συνοδέψει τις πρώτες ώρες της βραδιάς, σε μια ζεστή μουσική υποδοχή μας. Φρεσκοψημένα σουβλάκια, εκλεκτοί μεζέδες και ποτό δρομολογούνται επίσης προς απόλαυσή μας. Με ενθουσιασμό περιμένουμε να υψώσουμε και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας το βράδυ των εγκαινίων, στην έναρξη μιας πολιτιστικής διαδρομής που θα αποτελέσει πραγματική ΣΦΗΝΑ στην πολύμορφη βαρβαρότητα της εποχής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]