Εγκρίθηκε από τη Βουλή το άρθρο για τους ανήλικους διεμφυλικούς (Video)

Για το άρθρο 3 υπήρξαν 148 υπέρ από ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και Κ. Ζουράρι (ΑΝΕΛ). Το ΠΑΣΟΚ δήλωσε παρών ενώ καταψήφισαν ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και η Γ. Γεννιά από τον ΣΥΡΙΖΑ
Εγκρίθηκαν από τη Βουλή και το άρθρο για τους ανήλικους διεμφυλικούς και η τροπολογία που αφορά την αναγνώριση σωματείων με βάση την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στην ονομαστική ψηφοφορία συμμετείχαν 285 βουλευτές ενώ απουσίασαν 15.
Για το άρθρο 3 που αφορά τους 15χρονους διεμφυλικούς υπήρξαν 148 ναι. Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ Ποτάμι και ο Κ. Ζουράρις από τους ΑΝΕΛ. Το ΠΑΣΟΚ δήλωσε παρών ενώ καταψήφισαν ΝΔ Χρυσή Αυγή ΚΚΕ Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Γ. Γεννιά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως και οι τέσσερις μουσουλμάνοι βουλευτές (Χ. Ζεϊμπέκ Μ. Μουσταφά και Αϊχ. Καραγουσούφ από τον ΣΥΡΙΖΑ και Αχμ. Ιλχάν από το ΠΑΣΟΚ) όπως και η Ν. Κασιμάτη από τον ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν την τροπολογία που αφορά την αναγνώριση σωματείων. Πάντως η τροπολογία εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ απουσίασαν Τ. Κουράκης (ασθενής) Γ. Μιχελογιαννάκης και Μ. Μπόλαρης. Από τη ΝΔ απουσίασε ο Α. Σαμαράς. Από το ΠΑΣΟΚ απουσίασαν οι Φ. Γεννηματά Δ. Κωνσταντόπουλος Γ. Μανιάτης Οδ. Κωνσταντινόπουλος Δ. Κρεμαστινός Β. Κεγκέρογλου Μ. Τζελέπης. Από την Ένωση Κεντρώων απουσίασαν οι Μ. Γεωργιάδης Αρ. Φωκάς Γ. Κατσιαντώνης Τ. Μεγαλομύστακας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]