Εγκαινιάστηκε η Εκθεση της Αστυνομίας για την οδική Ασφάλεια ...με λιλιπούτεια μηνύματα ...και ..αμαζόνες![βίντεο-φωτο]

Στα Ιωάννινα συνεχίζει το "ταξίδι" της η έκθεση ζωγραφικής
"η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών"
  Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς και ιδιαίτερα τους γονείς    για  συνετή  και ασφαλή οδήγηση ,βάσει του ΚΟΚ .
Τα εγκαίνια  πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα λίγο μετά τις 19.30 , παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του Γενικού Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γεώργιου Καλούδη,  ενώ το παρών έδωσε πλήθος κόσμου και εκπροσώπων των  τοπικών Αρχών.
Στην είσοδο δύο πανέμορφα άλογα ,για να θυμίσουν την έφιππη χωροφυλακή  ,εντυπωσίασαν τον κ.Αναγνωστάκη που συνεχάρη   τις αμαζόνες του Ιππικού Ομίλου Ιωαννίνων ,για την εξαιρετική παρουσία  τους !
Η Διευθύντρια των Γενικών Αρχείων κ.Μάρθα Παπαδοπούλου ορμώμενη απο το παρελθόν του κτηρίου που φιλοξενεί την έκθεση ,είχε   τη μοναδική ιδέα για την παρουσία αλόγων  στη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης  ,αφού κατά το παρελθόν στα χρόνια του Αλή Πασά , ο χώρος χρησιμοποιούνταν για τη στέγασή τους .
Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι λιλιπούτειοι ζωγράφοι,έστειλαν  με μοναδικό τρόπο , όλοι μαζί το  το δικό τους μήνυμα :"Σταματάμε και κοιτάμε και ακούμε και περνάμε"

Η έκθεση φιλοξενείται  στον χώρο "Γ.Α.Κ. - Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου" (Σουφαρί Σαράι), με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά, 09:00-20:00 και  τα Σαββατοκύριακα, 10:00-18:00, μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.
Παιδιά και γονείς  που θα την  επισκεφθούν, θα έχουν την ευκαιρία να  δουν τις ζωγραφιές των παιδιών και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή, που έχει επιλέξει (12) ζωγραφιές, για να κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]