Ο καιρός σήμερα

Πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, ενισχυμένοι βοριάδες και λίγες νεφώσεις στη βορειοανατολική Ελλάδα και στο ανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα για τοπικές βροχές έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 5 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 21 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 12 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια – βορειοδυτικά έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένιση από το απόγευμα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλιοφάνεια και αρκετή ψύχρα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Ηλιοφάνεια με λίγες σποραδικές νεφώσεις αναμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 5 μποφόρ, με εξασθένιση από το μεσημέρι.
weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]