Ανορθόδοξος πόλεμος κατά της Ελλάδος

Ανορθόδοξος πόλεμος κατά της Ελλάδος

 Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Να αποτελούν άραγε οι καταστροφές στις κρατικές υποδομές και όχι μόνο, επιχειρήσεις ανορθόδοξου πολέμου ξένων μυστικών υπηρεσιών κατά της Ελλάδος; Το έχετε ποτέ διερωτηθεί;
Πάντως, το εγχειρίδιο ανορθόδοξου πολέμου της CIA εναντίον κυβερνήσεων ή καθεστώτων κρατών που δεν υποτάσσονται στις ορέξεις των ΗΠΑ προβλέπει τη δημιουργία αναταραχής στη χώρα με εκτροχιασμούς τραίνων, καταστροφές γεφυρών, καταστροφές και δολιοφθορές εναντίον εργοστασίων παραγωγής ενέργειας, επιθέσεις εν καιρώ ειρήνης σε στρατόπεδα και γενικότερα ένοπλο αγώνα καμουφλαρισμένο κατά των ανυπάκουων!     
Θυμηθείτε τι από τα παραπάνω έγιναν από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον φετινό Σεπτέμβριο! Υπήρξαν επιβεβαιωμένα συμβάντα εκτροχιασμών τραίνων με εκτεταμένες δολιοφθορές στις ράγες σε τοποθεσίες στρατηγικής σημασίας!
Υπήρξαν ακόμη ανεξήγητες καταστροφές στην περιοχή Αμυνταίου Φλωρίνης σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας (ορυχείο ΔΕΗ) που λογίζεται η κατολίσθηση σαν μια από τις μεγαλύτερες κατολισθήσεις που έγιναν ποτέ! Η δε οικονομική ζημιά υπήρξε τεράστια και η επιτροπή εμπειρογνωμόνων δεν έχει βγάλει ακόμη πόρισμα!
Ακόμη αποδείχτηκε πως πολλές από τις καταστροφές των δασών μας προήλθαν από χέρια Αλβανών και Τούρκων!
Επιπρόσθετα, ανεξήγητες πτώσεις ελικοπτέρων έγιναν σε αυτό το διάστημα!
Θα μου πείτε ήταν όλα τυχαία συμβάντα! Θα σας πω πως, για τους αφελείς, ναι ήταν τυχαία συμβάντα! Για τους ψαγμένους ΟΧΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]