Ας μας ακούσετε και ας διαψευστούμε…

Ανάμεσα στις σαπουνόπερες των ΜΜΕ, στα τουρκο-σήριαλ των καναλιών, στα lifestyle των εφημερίδων με τα ερωτικά σκάνδαλα και τη ζωή των celebrities (διάσημων), ας υπάρχει και κάποιος να ξυπνάει τους εφησυχάζοντες από τον λήθαργό τους!
Έτσι σήμερα για άλλη μια φορά θα σας ανησυχήσω!
Η περιοχή δυτικά της οδού Αιόλου, στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί το άντρο των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών! Καθώς και η περιοχή δυτικά της οδού Φιλελλήνων, πλησίον της πλατείας Συντάγματος! Αυτές οι περιοχές αποτελούν την καρδιά, την ψυχή, το πνεύμα και την μνήμη της Τουρκίας, μιας και στον συγκεκριμένο τομέα της πόλεως των Αθηνών, επί τουρκοκρατίας υπήρχαν τα νεκροταφεία τους, τα ιεροδιδασκαλεία τους και τα ιεροσπουδαστήρια τους! Τα ιερότερα τεμένη τους με τους κήπους, τα πλατάνια και τις βρύσες, τα αναψυκτήρια και γενικότερα οι χώροι αναψυχής τους!     
Αλλά η ίδια μεγάλη δραστηριότητα, με αγορά κατοικιών, παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και στην περιοχή της Νεαπόλεως των Αθηνών, κάτω από τον Λυκαβηττό! Μιας εκ των ομορφότερων παλαιότερα περιοχών της Αθήνας μας! Εκεί όπου σήμερα είναι μια “νεκρή ζώνη” λόγω του άβατου των Εξαρχείων!
Είναι η περιοχή που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών, Ζωοδόχου Πηγής, Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Ασκληπιού και Μαυρομιχάλη!
Εκεί έχουν δημιουργηθεί τουρκικοί θύλακες – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – ιδιαίτερα επικίνδυνων ατόμων!
Αυτοί οι θύλακες, εκμεταλλευόμενοι τη δράση των Αντιεξουσιαστών – Αναρχικών στην περιοχή, ενδεχομένως να δημιουργήσουν στο μέλλον προβοκάτσιες με ανυπολόγιστες συνέπειες!
Ας λάβουν σοβαρά υπ΄ όψη τους τις καταγγελίες μας, όπως διατυπώθηκαν από την αξιόπιστη πηγή μας, τόσο τα αρμόδια Υπουργεία, όσο και η ΕΥΠ!!       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]