Ο καιρός σήμερα

Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, περιμένουμε την Κυριακή 29/10/2017. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και σε περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου και της Κρήτης, ενώ από το βράδυ θα αυξηθούν βαθμιαία οι νεφώσεις από τα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 και τοπικά 19 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 4 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 19 και τοπικά 20 στη δυτική Ελλάδα, από 6 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια  έως 5 και τοπικά στα πελάγη 6  μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς με μικρή εξασθένιση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 8 έως 14 και τοπικά 15  βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένονται σποραδικές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα βόρεια έως 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]