[Ελλάδα]Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία του γιατρού που δολοφονήθηκε από τον Βούλγαρο εραστή της γυναίκας του [εικόνες]

Ράγισαν καρδιές στην Κρήτη, στην κηδεία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου από τον εραστή της γυναίκας του.
Συγγενείς, φίλοι και πλήθος απλού κόσμου από τη Σητεία βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στον Μακρύ Γυαλό για να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο καρδιολόγο.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο γιατρός Χριστόδουλος Καλαντζάκης ξεκίνησε από το σπίτι ανυποψίαστος, αφού πρώτα χαιρέτησε την γυναίκα του.
Σύμφωνα με το Creta Post, ο 37χρονος δολοφόνος γνώριζε το δρομολόγιο του γιατρού προς το χωριό Μακρύ Γυαλό εκεί που είχε ιατρείο και πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο. Σε ένα σημείο του δρόμου είχε στήσει την ενέδρα του. Πρώτα πυροβόλησε το αυτοκίνητο του 62χρονου ο οποίος ένιωσε το ισχυρό τράνταγμα του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και χτύπησε στο κεφάλι. Προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, ο δολοφόνος έστρεψε το όπλο του εναντίον του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και μια στο κεφάλι, που ήταν και η μοιραία.
Οι αστυνομικές Αρχές είναι βέβαιες πως πρόκειται για έγκλημα πάθους καθώς όπως εκτιμούν, ο 37χρονος δεν ήθελε άλλο να βλέπει την 38χρονη με τον γιατρό και λένε ότι το βράδυ της ημέρας που έγινε το έγκλημα, ο 37χρονος είχε σκοπό να φύγει από την Κρήτη. Δεν αποκλείουν, από την άλλη, οι δύο Βούλγαροι να ήθελαν να εκμεταλλευτούν την περιουσία του γιατρού. Ο 37χρονος Βούλγαρος και η 38χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]