Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Ιωαννίνων καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και τις συλλήψεις 3 συνδικαλιστών


Ο Σύλλογος Γυναικών νομού Ιωαννίνων καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ
και τις συλλήψεις 3 συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα super market “MARKET IN”.
Έξω από τα super market υπήρχε κινητοποίηση που διοργανώνοντας από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Ιωαννίνων και το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων με αίτημα την επαναπρόσληψη των εργαζομένων της εταιρείας πρώην «Καριπίδης» που εξαγοράστηκε από τα Market In.
Η εργοδοσία απαίτησε την εκκένωση του αύλιου χώρου και κάλεσε την αστυνομία και τα ΜΑΤ να το υλοποιήσουν οι οποίοι προχώρησαν σε επίθεση ενάντια στους διαδηλωτές κάνοντας χρήση και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.
Είναι ξεκάθαρο ότι τη μεγαλοεργοδοσία της επιχείρησης την ενοχλεί να ακούγεται στο γιαννιώτικο λαό ότι πετάει στο δρόμο εργαζόμενες την ίδια ώρα που κάνει φιέστες εγκαινίων με τηλεοπτικούς αστέρες και κληρώσεις δώρων. Είναι ξεκάθαρο ότι η ανάπτυξη που ανακοίνωση ο πρωθυπουργός πατάει πάνω στις ζωές μας, είναι για το μεγάλο κεφάλαιο και θα εφαρμόζεται με «ρόπαλα και ΜΑΤ».
Κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν θα ανεχθούμε τέτοια παιχνίδια στις πλάτες μας. Καλούμε όλες τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμμετέχουν μαζικά στη σημερινή κινητοποίηση που διοργανώνει το Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων μαζί με το Εργατικό Κέντρο στις 6:30μμ έξω από τα Market In.


Γιάννενα 27.10.16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]