2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απο τη Β’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

H Β’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες, διοργανώνει το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το έτος 2017:

Καρδιακή Ανεπάρκεια – Πνευμονική Υπέρταση
2 & 3 Δεκεμβρίου 2017
Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα

Τα Εκπαιδευτικά σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στο Επιστημονικό κοινό της Δυτικής και Βορειοδυτικής Ελλάδος αλλά ευρύτερα σε όλους τους ιατρούς που υπηρετούν την Καρδιοαγγειακή Ιατρική (Παθολόγοι, Γενικοί Οικογενειακοί Ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι, Ενδοκρινολόγοι, Διαβητολόγοι, Αγγειοχειρουργοί), στο νοσηλευτικό προσωπικό και τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Στόχος των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων είναι να καλύψει την ανάγκη για σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση και να παρέχει πρακτικές γνώσεις σε προβλήματα της καθημερινής ιατρικής. Το περιεχόμενο των σεμιναρίων αποτελείται αφενός μεν από διαλέξεις, αφετέρου δε από την παρουσίαση κλινικών περιστατικών. Στα σεμινάρια καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά με την παρουσίαση περιστατικών όλοι οι συνάδελφοι που το επιθυμούν, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι στη συζήτηση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Καρδιακή Ανεπάρκεια – Πνευμονική Υπέρταση
2 & 3 Δεκεμβρίου 2017, Ιωάννινα


• Καρδιακή Ανεπάρκεια
• Μυοκαρδιοπάθεια
• Πνευμονική Υπέρταση
• Βαλβιδοπάθειες

Παρουσίαση Περιστατικών
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με παρουσίαση περιστατικών καλούνται να στείλουν μία σύντομη περίληψη στο email:  drkknaka@gmail.com προκειμένου να αξιολογηθεί από την Οργανωτική Επιτροπή για παρουσίαση και συζήτηση στο πλαίσιο των προγραμμάτων των σεμιναρίων.
Η εγγραφή είναι Δωρεάν.
Για την Εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ
Θα χορηγηθούν 8 Μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]