Επιμόρφωση Προσωπικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2016-2017)

Επιμόρφωση Προσωπικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2016-2017)

Από το 2014 το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) και η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεργάζονται για την υλοποίηση δράσεων επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η θεματολογία των προγραμμάτων επιμόρφωσης καθορίζεται  με βάση τα αποτελέσματα διάγνωσης εκπαιδευτικών-επιμορφωτικών αναγκών. Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, στο πλαίσιο των δράσεων επιμόρφωσης του ΚΕΔΙΒΙΜ και της Διεύθυνσης Διοικητικού, πραγματοποιήθηκαν  89 ώρες επιμόρφωσης, τις οποίες παρακολούθησαν  215 μέλη προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα, διοικητικοί υπάλληλοι, συμβασιούχοι που στελεχώνουν διοικητικές υπηρεσίες, μέλη Ε.Ε.Π, Ε.ΔΙ.Π και Ε.Τ.Ε.Π.
Το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, η επιμόρφωση κάλυψε μία ευρεία γκάμα αντικειμένων, όπως θεσμικό πλαίσιο που αφορά στα ΑΕΙ (εκλογές-εξελίξεις μελών Δ.Ε.Π), δεξιότητες πληροφορικής (word, excel), υγιεινή και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, πυροπροστασία, και παροχή πρώτων βοηθειών. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος», στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ιωαννίνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας-Παράρτημα Ιωαννίνων, τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών, καθώς και τους εσωτερικούς επιμορφωτές-μέλη προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την πολύτιμη συνεργασία τους. Θα ήθελε, τέλος, να ευχαριστήσει το ΚΕΔΙΒΙΜ και τη Διεύθυνση Διοικητικού  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι η δράση θα συνεχιστεί το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
Πληροφορίες:
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
http://dikeppee.uoi.gr/kek-current
fb: kekuoi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]