Tο επόμενο έργο που θα χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ θα είναι το Δημοτικό Σχολείο στο Νεοχωρόπουλο

Για το Δημοτικό στο Νεοχωρόπουλο
Σίγουρος πως το επόμενο έργο που θα χρηματοδοτηθεί μέσω των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που αφορούν σχολικές εγκαταστάσεις θα είναι το Δημοτικό Σχολείο στο Νεοχωρόπουλο δήλωσε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβ
ουλίου της Τετάρτης ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ενημερώνοντας το Σώμα για τη μη ένταξη του έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» αλλά την παράλληλη ένταξη της άλλης πρότασης του Δήμου που αφορά στην ανέγερση νέου νηπιαγωγείου στην έκταση των παλιών στρατιωτικών φούρνων στην οδό Ελένης Ζωγράφου στα Γιάννενα, με προϋπολογισμό 1,9 εκατ. ευρώ.
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης έχει κάνει γνωστές με έγγραφό της της προτεραιότητες για τις ανάγκες των σχολικών υποδομών στην Ήπειρο μέσα στις οποίες είναι και το δημοτικό στο Νεοχωρόπουλο.
Σε πρώτη φάση τα χρήματα που υπήρχαν στο πρόγραμμα Ήπειρος 2014-2020 δεν επαρκούσαν για τη χρηματοδότηση του Δημοτικού σχολείου όμως αυτό δε σημαίνει πως το έργο δε θα γίνει.
Σε δεύτερη φάση, όταν δημοπρατηθούν τα άλλα δύο έργα που εντάχτηκαν στο πρόγραμμα θα γνωρίζουμε τι ποσό θα έχει μείνει αδιάθετο από τον άξονα κι αν αυτό δεν επαρκεί έχουμε ήδη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση προς την Περιφέρεια Ηπείρου για την χρηματοδότηση του έργου η οποία δύναται να συμπληρωθεί τη δανειοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων», ανέφερε ο κ. Μπέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]