"Η αλληλεγγύη μάς δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε"...

Ευχαριστίες από την Ηριάννα και την οικογένειά της, για την τεράστια αλληλεγγύη των τουλάχιστον 20.000 ανθρώπων που βρέθηκαν, χθες, στο Γουδί...
 Η Ηριάννα Β.Λ., η οικογένεια και οι φίλοι της, που είναι...
δίπλα της από την πρώτη στιγμή, ευχαριστούν για την τεράστια αλληλεγγύη των τουλάχιστον 20.000 ανθρώπων που βρέθηκαν, χθες, στη συναυλία στο Γουδί.

Οπως έγραψαν στο Facebook:

«Εκ μέρους της Ηριάννας, της οικογένειάς της και όλων των φίλων που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή, θέλουμε από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε που είστε εδώ μαζί μας. Η ανταπόκριση και η αλληλεγγύη σας ξεπερνά κατά πολύ κάθε ελπίδα μας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μέρος των εσόδων που υπερκαλύπτει τα έξοδα της Ηριάννας θα δοθεί για τη στήριξη προσφύγων και κρατουμένων. Ο δικαστικός αγώνας της Ηριάννας είναι ένας μαραθώνιος που ακόμη έχει πολύ δρόμο και περιλαμβάνει εκτός από τα προφανή έξοδα, εξειδικευμένες πραγματογνωμοσύνες και μια διαρκή οικονομική αιμοραγία για το περιβάλλον της. Και πάλι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας, όλους εσάς και όλους τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς στηρίζουν το δίκιο και μάχονται το παράλογο».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]