Δήμαρχος Πάργας:Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, γνώση και επιτυχίες».

Στην  τελετή  του  αγιασμού  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Καναλλακίου, παρέστη το πρωί της Δευτέρας 11.9.2017, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Διευθυντών των σχολείων κ. Νίκου Σμπόνια και  κ. Κώστα Ντούσκα, αντίστοιχα.
Απευθυνόμενος στους  μαθητές, τους γονείς  και τους εκπαιδευτικούς, μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Είναι φυσικό σε κάθε νέο ξεκίνημα ο καθένας μας να βάζει νέους στόχους  και να έχει αυξημένες προσδοκίες. Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ούτε στιγμή, ότι η επιθυμία είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης, σκληρής και επίπονης προσπάθειας.
Όλοι μας, ο  Δήμος Πάργας, οι  εκπαιδευτικοί και οι  γονείς, οφείλουμε και πρέπει, σ’ αυτή την προσπάθεια των μαθητών μας, να είμαστε δίπλα τους, συμπαραστάτες και αρωγοί, ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες, που θα τους οδηγήσουν στην πρόοδο και την επιτυχία.
Οι σχολικές Επιτροπές και η Διεύθυνση κάθε σχολείου, θα συνεχίσουν να διοικούν με αγάπη και σύνεση τα σχολεία, με γνώμονα πάντα, όχι μόνο τη μάθηση αλλά και την γενικότερη ψυχική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μας.
Τους γονείς τους προτρέπω να στηρίζουν πάντα τον αγώνα των παιδιών τους. Να συμμετέχουν σε όσα τ’ αφορούν, να μην εφησυχάζουν και το κυριότερο ν’ αναζητούν βοήθεια, όποτε αισθάνονται ότι την έχουν ανάγκη.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω  ότι εμείς σαν Δημοτική αρχή, θα συνεργαζόμαστε με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και θα  βοηθάμε, όπως το έχουμε αποδείξει στην πράξη τα προηγούμενα χρόνια,  όσο μπορούμε στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη  υγεία, γνώση και επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]