Πέντε περίεργες περιπτώσεις αποζημίωσης, η μία στην Ελλάδα!

Ένας νεαρός Βρετανός ταξιδιώτης θαύμαζε τα αξιοθέατα της Αθήνας στην Ελλάδα. Όμως μια ομάδα γυναικών με μπικίνι του απέσπασε την προσοχή με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μία στάση λεωφορείου και να σπάσει την μύτη του. Η ασφαλιστική του εταιρεία (ταξιδιωτική ασφάλιση) πλήρωσε τον λογαριασμό νοσηλείας του, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph η οποία αναφέρεται και σε άλλες ιδιόρρυθμες απαιτήσεις αποζημίωσης στην διάρκεια διακοπών των ασφαλισμένων

- Δύο παιδιά που απολάμβαναν την παραλία της Κορνουάλλης της Αγγλίας, μαζί με τους γονείς τους, έθαψαν την οικογενειακή βιντεοκάμερα στην άμμο, ώστε να μην κλαπεί όταν κολύμπαγαν. Αργότερα, δεν μπόρεσαν να θυμηθούν που την έθαψαν - και ο ασφαλιστής τους πλήρωσε για την κάμερα.
-Ένα ζευγάρι έκανε διακοπές στη Μαλαισία επέστρεφε στο ξενοδοχείο τους για να διαπιστώσει ότι οι πίθηκοι είχαν κλέψει τα ρούχα τους . Ο ασφαλιστής τους εφοδίασε με νέα ρούχα.
-Ένας παραθεριστής στη Σρι Λάνκα χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη μετά την πτώση της καρύδας στο κεφάλι του, ενώ διάβαζε στη σκιά. Ο ασφαλιστή του κάλυψε το περιστατικό
-Το νυφικό της νύφης, στη Καραϊβική, πήρε φωτιά από το διπλανό μπάρμπεκιου. Ο σύζυγος την έριξε στη θάλασσα για να σβήσει τη φωτιά και ο ασφαλιστής πλήρωσε για καινούριο νυφικό!
nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]