Τί κάνουμε αν βρούμε πυρομαχικά στην ύπαιθρο;Ενημέρωση από πυροτεχνουργό του Στρατού στο Δήμο Ζαγορίου

Ενημέρωση για το πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε ως πολίτες και τοπικές αρχές στην περίπτωση ανεύρεσης πυρομαχικών στην ύπαιθρο ή σε ιδιοκτησίες, θα πραγματοποιηθεί από πυροτεχνουργό του Στρατού στο Δήμο Ζαγορίου.

Η ενημέρωση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στους Ασπραγγέλους.

Η δράση αυτή οργανώνεται από την 8η Μ/Π Ταξιαρχία («VIII Μεραρχία Πεζικού») στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει για ενημέρωση του κοινού στην αποφυγή ατυχημάτων που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Στην περιοχή μας, άλλωστε, υπάρχουν διάσπαρτα παλιά πυρομαχικά από τους πολέμους του περασμένου αιώνα και η ενημέρωση των πολιτών αποτελεί βασική μέριμνα για να αποφευχθούν δυσάρεστες επιπτώσεις από την ανεύρεση τους.

Στην ενημέρωση καλούνται να παραβρεθούν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι της αστυνομίας, τη πυροσβεστικής και φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ζαγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]