Με πρόταση ΝΑΙ για τη νέα πηγή παραγωγής ασφαλίστρων, κυκλοφορεί το πολυσέλιδο Ασφαλιστικό ΝΑΙ!

Με βασικό θέμα τα συμβόλαια ασφάλισης μεγάλων έργων -με πρώτο τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου- που αποτελούν τη νέα πηγή παραγωγής ασφαλίστρων για τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αλλά και μοντέλο ασφάλισης της xώρας, κυκλοφορεί το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ με 140 σελίδες!

Στο εκτενές ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Λάμπρου Καραγεώργου αναφέρονται οι ασφαλιστικές καλύψεις και οι ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες που συμμετέχουν ή συνεργάζονται στην παροχή υπηρεσιών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ασφαλιστικού ΝΑΙ τα συμβόλαια ασφάλισης μεγάλων έργων θα μπορούσε να είναι ένα καλό μοντέλο, για την ασφαλιστική κάλυψη περιοχών έναντι διάφορων κινδύνων κυρίως από φυσικές καταστροφές. Παράλληλα, ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης θα πρέπει αξιοποιώντας την ευκαιρία της ασφάλισης των μεγάλων έργων να την αναδείξει και να την καταστήσει κοινωνό ευρύτερα της κοινωνίας.

Συνέντευξη: Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, AXA Ασφαλιστική

Τις αξίες που διέπουν την ΑΧΑ Ασφαλιστική καταγράφει σε συνέντευξή του στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ ο κ. Λυκούργος Πέτροβας Διευθυντής Λειτουργιών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρείας. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, βάλαμε πολύ ισχυρά θεμέλια στη λειτουργία μας, δημιουργώντας μία κουλτούρα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πωλήσεις: Μην ακυρώνετε την ασφάλειά σας!

Κάποια μέρα ίσως βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο να αποφασίσετε τη διακοπή της Ασφάλειας Ζωής σας. Όταν έλθει αυτή η ημέρα αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο μην πάρετε μια οριστική απόφαση χωρίς να διαβάσετε αυτές τις σκέψεις του άρθρου...

Στο άρθρο του με τίτλο «O λόγος του αρχαίου ρήτορα Λυσία "Υπέρ Αδυνάτου" ανάπηρου, και οι Νεοέλληνες» ο εκδότης - δημοσιογράφος κ. Ευάγγελος Σπύρου εξηγεί γιατί η "υπόθεση" του Αδυνάτου ταλαιπωρεί και σήμερα στο 2017 τους Έλληνες: Κόβονται κάποιων οι συντάξεις, κάποιοι "κλέβουν" το κράτος παίρνοντας συντάξεις που δε δικαιούνται, η Πολιτεία, η Κυβέρνηση είναι μακράν του κοινωνικού κράτους και της δικαιοσύνης και ισονομίας υπέρ των πολιτών της. Δυστυχώς ακόμη και πολλοί "ξένοι" που δεν συνεισέφεραν στο Δημόσιο Ταμείο εισπράττουν σε βάρος άλλων και καρπώνονται ΔΩΡΕΑΝ οφέλη που δε δικαιούνται ούτε λόγω ηλικίας ούτε λόγω εισφοράς, ούτε... Δυστυχώς η υπόθεση της κοινωνικής πρόνοιας των Ελλήνων περιέπεσε στην αμάθεια διορισμένων του κομματισμού γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Ευάγγελος Σπύρου..

Κοινωνική Ασφάλιση: Οι συντάξεις… τραβούν την κατηφόρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν και οι ασφαλιστές για κύριες και επικουρικές συντάξεις από τη δημοσιογράφο Μαίρη Λαμπαδίτη

Την εφιαλτική εικόνα των εξαθλιωμένων συνταξιούχων που θα «φτωχοποιηθούν» ακόμα περισσότερο με τα μέτρα που θα εφαρμοστούν το 2019 (αν όχι νωρίτερα) πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι σημερινοί εργαζόμενοι και να φροντίσουν εγκαίρως μέσω ενός ασφαλιστικού προγράμματος να συμπληρώσουν το εισόδημά τους μετά τη συνταξιοδότηση.

Μελέτες

 - MetLife
Διαβάστε γιατί είναι δικλείδα ασφαλείας για εργοδότες και εργαζόμενους οι ομαδικές ασφαλίσεις

- NN HELLAS
Γιατί λένε ΝΑΙ στην ιδιωτική ασφάλιση οι Έλληνες και σε τι ποσοστό είναι ικανοποιημένοι από το ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης τους.

Συναισθηματικά

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Κωνσταντινούπολη οι Πάνσεπτοι Πατριαρχικοί Ναοί» του συγγραφέα Αλέξανδρου Σ. Καριώτογλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος, προσεγγίστε με περισσή ευλάβεια όλους τους Πατριαρχικούς ναούς, που αποτελούν τμήματα αναπόσπαστα των Πατριαρχικών Οίκων, είτε υπάρχουν ως μουσεία, είτε λειτουργούνται ως Ορθόδοξοι ναοί, είτε έχουν μείνει μόνο στις σελίδες της αδέκαστης ιστορία και είναι βαθιά χαραγμένα στη μνήμη και στις καρδιές της Ρωμιοσύνης.

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών και τις πολυσέλιδες παρουσιάσεις συνεδρίων και βραβεύσεων με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ. Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]