Λευκάδα:Θρήνος στο νησί για τον 17χρονο που ξεψύχησε στην άσφαλτο ...

Ένας 17χρονος μοτοσυκλετιστής  Αλβανικής καταγωγής έχασε τη ζωή του και ο  18χρονος συνοδηγός διακομίσθηκε  στο νοσοκομείο Λευκάδας.
Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα   τα ξημερώματα,  όταν ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα τη θανάσιμη πτώση του και τον βαρύ τραυματισμό του συνοδηγού…

Ήταν μόλις 17 ετών… Γεμάτος ζωή και καλοσύνη… Οι φίλοι του μιλούν για έναν άγγελο.. Ο Ντενιάν Κιτσάι ο μαθητής του ΕΠΑΛ Λευκάδας έφυγε για τους ουρανός  ξημέρωμα Τετάρτης 23 Αυγούστου. Θλίψη, πόνος , αμηχανία στους φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το χαμόγελό του. Τα social media κατακλύστηκαν με φωτογραφίες του… Ο Ντενιάν δεν υπάρχει πλέον… Ένα αγαπητό παιδί που πάντα χαμογελούσε ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του.  Δεν θα τον συναντήσουν ξανά οι φίλοι του στα στέκια της ανεμελιάς τους, δεν θα ζήσουν μαζί στις σχολικές αίθουσες … “Αν και δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω τον αγαπάω και πάντα η εικόνα του θα είναι στην καρδιά και το μυαλό μου”, είπε  συντετριμμένη η αγαπημένη φίλη  του Φαίη..  στο τοπικό portal lefkedapress.gr.
πηγη lefkadapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]