Η Εθνική Ασφαλιστική επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο, με +15% στην παραγωγή ασφαλίστρων το πρώτο εξάμηνο!

Η Εθνική Ασφαλιστική διατηρεί τον ηγετικό της ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και το πρώτο εξάμηνο του 2017, παρά το ότι δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που θυμίζει «κινούμενη άμμο» αφού εκτός της οικονομικής κρίσης έχει να ανταπεξέλθει και τις διαδικασίες αλλαγής του βασικού μετόχου.

Οι άνθρωποι της και οι συνεργάτες της κατάφεραν να την οδηγήσουν στο πρώτο εξάμηνο του 2017 σε νέα αναπτυξιακή πορεία όπως προκύπτει και από τα παραγωγικά αποτελέσματα που πέτυχε επιβεβαιώνοντας την διοίκηση της εταιρείας η οποία στο πρόσφατο συνέδριο πωλήσεων εξήρε τον δυναμισμό και επαγγελματικό τους. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής είχε επισημάνει ότι «επιτρέψτε μου όμως να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ εκ μέρους όλης της διοίκησης για τον υποδειγματικό τρόπο που λειτούργησε τόσο το προσωπικό όσο και τα δίκτυα κατά τους προηγούμενους μήνες, όταν κυοφορούνταν μια τόσο σημαντική αλλαγή, όπως είναι πώληση της εταιρίας. Αν μη τι άλλο, η τάξη και η ευταξία που επεκράτησαν δείχνουν επαγγελματισμό, ωριμότητα και αυτοπεποίθηση». Και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς υπογράμμισε ότι «η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία παρά τις αντίξοες συνθήκες»
Σύμφωνα με πληροφορίες του nextdeal.gr η Εθνική Ασφαλιστική στο πρώτο εξάμηνο του 2017 παρουσίασε παραγωγή ασφαλίστρων αυξημένη κατά 16% σχεδόν, ενώ παράλληλα η κερδοφορία της βελτιώθηκε πάνω από 50% και ο δείκτης Solvency Ratio έφτασε το 208%!
Στην αύξηση της παραγωγής η οποία προήλθε κυρίως από τον κλάδο ζωής, σημαντική συμβολή είχε το χαρτοφυλάκιο της International Life, οι πωλήσεις του Full και το «Εθνική Εφάπαξ».
Τέλος να σημειωθεί ότι κρίσιμο παραμένει το γεγονός ότι η εταιρεία όπως και οι συνεργάτες της, θα πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και θα το πράξει, ώστε τα αποτελέσματα της να είναι εντός του επιχειρησιακού της σχεδίου στο οποίο, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις πώλησης εταιρειών, βασίσθηκε ο αγοραστής (μαζί με τα αποτελέσματα χρήσης του 2016) και προσέφερε το συγκεκριμένο τίμημα.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]