Ηριάννα: Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος

Tους δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο δικαστήριο για την υπόθεσή της πριν από τρεις ημέρες, στηρίζοντας τόσο την ίδια όσο και τους δικούς της, ευχαρίστησε, με μήνυμά της μέσα από τη φυλακή, η 28χρονη Ηριάννα.
Η 28χρονη έχει καταδικαστεί σε 13ετή κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, προκαλώντας αντιδράσεις, κυρίως για τα αμφισβητούμενα αποδεικτικά στοιχεία που οδήγησαν στην καταδίκη και την απόρριψη της αίτησής της για αναστολή της ποινής.
«Η πραγματικότητα δεν μπορεί να καλύπτεται επ' άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμα μια φορά. Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος» ανέφερε η Ηριάννα, σε μήνυμά της που δημοσιοποιήθηκε σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήθηκε για αυτήν και αναφέρει ότι μεταφέρει τα λόγια της από την φυλακή.
Ολόκληρο το κείμενο:
«Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης , παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα, ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που ‘στηρίχτηκε’ σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική.
»Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ΄ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά.
»Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου. Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε.
»Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος.
»Ηριάννα Β.Λ.»

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]