Συμμετοχές και δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων στο πλαίσιο
των δράσεων του, συμμετείχε στην Οργανωτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή του 1ου Syrrako Trail Run, που πραγματοποιήθηκε στο Συρράκο στις 9 Ιουλίου 2017 με πολλά μέλη του Συλλόγου αλλά και αθλητές από όλη την Ελλάδα να λαμβάνουν αριθμό συμμετοχής. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και τις δυσκολίες της διαδρομής, η φυσική ομορφιά του τοπίου πρόσφερε μεγάλη συγκίνηση στους δρομείς. Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την προσπάθεια συνδιοργάνωσης για την υλοποίηση του 1ου Syrrako Trail, καθώς και τους αθλητές μας που στήριξαν με τη συμμετοχή τους τον αγώνα.
Παράλληλα, ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζίτσας και στήριξε με σημαντικό αριθμό συμμετοχών τον 1ο Βυρώνειο Αγώνα Δρόμου 10χλμ, βάζοντας τα θεμέλια για μια νέα συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Τα μέλη του Συλλόγου μας, Αλέξανδρος Λουκάς και Νικολέτα Τζαβάρα, διακρίθηκαν, καταλαμβάνοντας την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στις Γενικές Κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας που έλαβαν μέρος στον αγώνα και αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζίτσας που ανέλαβε τη διοργάνωση, σχεδιάζοντας τη διαδρομή που ακολούθησε στο μεγαλύτερο μέρος της ο φιλέλληνας και ρομαντικός ποιητής Λόρδος Βύρων στην πορεία του προς το Τεπελένι για να συναντήσει τον Αλή Πασά, το 1809.
Επίσης μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων συμμετείχαν στον αγώνα Olympus Mythical Trail, απόστασης 100χλμ, που ξεκίνησε το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 με όριο ολοκλήρωσης του αγώνα τις 28 ώρες. Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός και δύσκολος αγώνας που φτάνει τα 6.400μ. ανάβασης. Εξαιτίας των βαθμών δυσκολίας που παρουσιάζει, απευθύνεται σε αθλητές με μεγάλη εμπειρία στο ορεινό τρέξιμο. Το αξιοσημείωτο στη φετινή διοργάνωση είναι ότι από τους 200 αθλητές, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, κατάφεραν να τερματίσουν μόνο οι 84 ανάμεσά τους και μέλη του Συλλόγου μας.
Θερμά συγχαρητήρια στους Μάριο Δούλη, Βασίλη Αναγνωστόπουλο και Δημήτρη Καννή για την επίδοσή τους και την προσπάθειά τους.
Τέλος, την Κυριακή 9 Ιουλίου διεξήχθη στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IRONMAN FULL απόστασης με κορυφαία ονόματα και 21 ελληνικές συμμετοχές. Κορυφαία Ελληνική συμμετοχή ήταν της Λαμπρινής Λιούτα, μέλους του Συλλόγου μας, η οποία κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα κατάφερε να καταλάβει την 31η θέση στη Γενική των Γυναικών και τη 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 25-29 με συνολικό χρόνο 10:13:48.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]