Αλ.Τσίπρας: Καθοριστικό βήμα η απόφαση του Eurogroup (Video)

Στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, την Παρασκευή, ο Αλ.Τσίπρας δήλωσε ότι η απόφαση του χθεσινού Eurogroup στέλνει «σαφές σήμα προς τις αγορές». «Ένταση των προσπαθειών για δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας»

«Καθοριστικό βήμα που στέλνει σαφές σήμα προς τις αγορές», χαρακτήρισε τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup ο Αλέξης Τσίπρας, στο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

«Δεν χρειάζεται χαλάρωση αλλά ένταση των προσπαθειών για μια δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι στη χθεσινή απόφαση του Eurogroup υπάρχει «σαφής δέσμευση για το οριστικό τέλος των μνημονίων με την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος».

Ο ίδιος συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «τώρα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και όχι να χαλαρώσουμε, ώστε να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για μια δυναμική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, που, όμως, θα μεταφραστεί και στο επίπεδο της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, σε μια προοπτική δίκαιης ανάπτυξης και επούλωσης των μεγάλων πληγών της κρίσης».

Από την πλευρά του ο Πρ.Παυλόπουλος είπε ότι συμφωνεί με τον πρωθυπουργό πως «η απόφαση είναι αφετηρία της θετικής μεγάλης προσπάθειας για την οριστική έξοδο της χώρας μας από την κρίση».

Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]