Επιμ.Ιωαννίνων: Με επιτυχία η Ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές στο Δημόσιο

Εκδήλωση-Ημερίδα με θέμα : «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΦΚΑ-Δ.Ο.Υ.) ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ» διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, με ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Φώτη Κουρμούση.
   Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, πολιτικών κομμάτων, λογιστών, δικηγόρων και απλών πολιτών δανειοληπτών-οφειλετών.
   Ο Ειδικός Γραμματέας κ.Κουρμούσης, παρουσίασε συνοπτικά το νέο νόμο 4467/2017 "Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών" (ΦΕΚ 62Α΄) που συμβάλλει στην άμεση και αποτελεσματική ενημέρωση και υποστήριξη των πολιτών σχετικά με τη λήψη αποφάσεων για τα θέματα της υπερχρέωσης, ενώ δίνει τη δυνατότητα, μέσω της δημιουργίας μιας ψηφιακής πλατφόρμας που περιηγεί τους ενδιαφερόμενους στο οικείο θεσμικό πλαίσιο, να  προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις.
   Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους φορέων και τους πολίτες,στις οποίες ο κ.Κουρμούσης απάντησε αποκαλύπτοντας τα σημεία που ο νέος νόμος βοηθά τους δανειολήπτες-οφειλέτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, ενώ παράλληλα διευκρίνισε κάθε απορία επί του νόμου.
   Στην Ημερίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιωαννίνων εκπροσωπήθηκαν από το Συντονιστή κ.Γιώργο Νανάκη και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κ.Ελπινίκη Μπάρκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]