Ιωάννινα:Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΜΑΚ για αυτοκίνητο σε γκρεμό ...χωρίς επιβάτες!![βίντεο-φωτο]

Μεγάλη κινητοποίηση της  5ης ΕΜΑΚ ,της Π.Υ της Αστυνομίας και  του ΕΚΑΒ έλαβε χώρα πριν απο λίγη ώρα ,όταν το κέντρο της Π.Υ   ειδοποιήθηκε   για ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν πεσμένο σε γκρεμό 80 - 100 μέτρων  απο το επαρχιακό οδικό δίκτυο  έξω απο το Χαροκόπι  λίγο μετά το  γήπεδο της περιοχής.
Στο σημείο επιχείρησαν 11 άνδρες απο την  ΕΜΑΚ και την Π.Υ  Ιωαννίνων που χρειάστηκε να κατέβουν  σε βάθος 100-150 μέτρων ,σε περίπτωση που κάποιος απο τους επιβαίνοντες είχε εκτιναχθεί  μακριά απο το αυτοκίνητο .
Ενώ η επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη  ,οι αστυνομικές Αρχές και οι άνδρες της ΕΜΑΚ  ενημερώθηκαν πως το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθέςτο απόγευμα ,χωρίς όμως να  δηλωθεί απο τους εμπλεκόμενους ούτε στην αστυνομία ούτε στην Π.Υ Ιωαννίνων .
Η τριμελής οικογένεια  κατάφερε ως εκ θαύματος και βγήκε  απο το αυτοκίνητο χωρίς κανείς τους να φέρει σοβαρά τραύματα, ενώ συγγενικό τους πρόσωπο  τους μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον νοσοκομείο στα Ιωάννινα.
Οπως σημείωσε ο κ.Ε.Μπαλατσός  απο την 5η ΕΜΑΚ , μπορεί η επιχείρηση να έλαβε αίσιο τέλος ωστόσο καλό θα είναι σε ανάλογα περιστατικά οι πολίτες να ενημερώνουν τουλάχιστον την Αστυνομία ώστε να αποφεύγονται άσκοπες επιχειρήσεις ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]