Ρ. Σβίγκου: Πλειοψηφούν οι δυνάμεις που θέλουν λύση για το χρέος και όχι μετάθεση του προβλήματος

Πλειοψηφούν οι δυνάμεις εκείνες που θέλουν λύση για το χρέος και όχι μετάθεση του προβλήματος για άλλη μια φορά, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.
Αναφερόμενη στο Eurogroup της Πέμπτης, σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1FM, η κ. Σβίγκου σημείωσε πως «η ελληνική κυβέρνηση θέλει μια πρόταση η οποία θα περιλαμβάνει μια καθαρή λύση για το χρέος, δηλαδή θα έχει μια τέτοια συγκεκριμενοποίηση μεσοπρόθεσμων μέτρων ώστε να μπορεί το χρέος να θεωρηθεί βιώσιμο από όλους τους θεσμούς, συμπεριλαμβανομένης δηλαδή και της ΕΚΤ, ώστε η ίδια να προβεί σε μια θετική έκθεση βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος».
Αναφερόμενη στη σημερινή επίσκεψη στην Αθήνα του νέου υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρούνο Λε Μερ, επεσήμανε πως έχει γίνει αντιληπτό ότι η Γαλλία κάνει πραγματικά πολύ σημαντικές προσπάθειες ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική πρόταση η οποία να καλύπτει όλες τις πλευρές και να γίνει αποδεκτή στο προσεχές Eurogroup και συμπλήρωσε: «Οι κινήσεις που γίνονται, οι δηλώσεις από την πλευρά των Ευρωπαίων, όπως η χθεσινή δήλωση του κ. Μοσκοβισί, δείχνουν τις προσπάθειες που γίνονται για να γεφυρωθούν οι διαφορές και να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πλειοψηφούν εκείνες οι δυνάμεις που θέλουν λύση και μειοψηφούν εκείνες που θέλουν για μια ακόμη φορά μετάθεση του προβλήματος».
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]