Η Ολγα Γεροβασίλη για τους σημερινούς ισχυρισμούς του Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή

Σχετικά με την αναφορά του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, σε παλαιότερη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη

Για ακόμα μια φορά ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέρεται στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης εν απουσία της στη Βουλή, παραθέτοντας ψευδή γεγονότα, που παραπλανούν την κοινή γνώμη.

Αυτή τη φορά ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, είχε υπαινιχθεί μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Παράλληλα, υπογράμμισε επανειλημμένως πως η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης είχε αρνηθεί πρόταση του κ. Λοβέρδου και του κόμματος που εκπροσωπεί, για λύση του προβλήματος στο θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα.

Ο κ. Λοβέρδος ψεύδεται και στους δύο παραπάνω ισχυρισμούς.

Η κ. Γεροβασίλη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, στην απάντηση της στις 30/03/2017, ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να χαρτογραφήσει όλους τους συμβασιούχους σε όλα τα υπουργεία, που είναι κατακερματισμένοι, ώστε σταδιακά να δώσουμε οριστική λύση στις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που σήμερα αντιμετωπίζονται με συμβάσεις».

Όσο αφορά τον δεύτερο ισχυρισμό του κ. Λοβέρδου, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης όχι μόνο δεν έχει αρνηθεί πρότασή του για το συγκεκριμένο θέμα αλλά αντίθετα έχει καλέσει το βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να καταθέσει τις προτάσεις του ως έγκριτος νομικός που είναι.

Αδιάψευστος μάρτυρας όλων των παραπάνω αποτελούν τα πρακτικά της Βουλής ,καθώς και το βίντεο από τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στις 30/03/2017, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο και στους λογαριασμούς του κ. Λοβέρδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καλούμε λοιπόν τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ανατρέχει στο αρχείο του πριν εξαπολύσει ανυπόστατες κατηγορίες που βασίζονται σε αναληθή ή διαστρεβλωμένα κατά το δοκούν γεγονότα.

Σε κάθε περίπτωση, και όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, «η Βουλή είναι εδώ» και οι αρμόδιοι Υπουργοί είναι στη διάθεσή σας.

Για του λόγου το αληθές: https://youtu.be/bVui-hZRCiE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]