Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου του 1967 διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Επίσης, γίνονται εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967-1974 - Κείμενα και ντοκουμέντα» που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 14 Ιούνη

Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει στις αποθήκες στο λιμάνι του Βόλου, δίπλα στο λιμεναρχείο Βόλου, εκδήλωση με τίτλο «50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1967. Τιμή στους κομμουνιστές και αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα». Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Παρασκευή 16 Ιούνη

Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, με ομιλητή τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Σάββατο 17 Ιούνη

Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ και η ΟΒ Νάξου της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση -παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Γρόττα), με ομιλητή τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Δευτέρα 19 Ιούνη

Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ιτέας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση για τα «50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 - Εκτιμήσεις και Συμπεράσματα», στο Κυριακοπούλειο Ιτέας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]