ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πλήθος κόσμου στο 2ο Παργινό Συμπόσιο!

Μια ξεχωριστή γιορτή γεύσεων ,διασκέδασης και δημιουργίας  διοργανώθηκε στη γραφική Πάργα το απόγευμα της Τετάρτης 31 του Μάη  ,απο τον Σύλλογο Εστίασης της περιοχής.
Ο λόγος, για το  " 2ο Παργινό Συμπόσιο" που  προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών τόσο απο την Ελλάδα ,όσο και απο το εξωτερικό ,με τον πρόεδρο του Συλλόγου ,κ.Αλέξιο Ζυγούρη ,να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του ,απο τη μεγάλη ανταπόκριση  του κόσμου!
Στόχος του "Συμποσίου" είναι  η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, που σε συνδυασμό με το μεράκι  των επαγγελματιών της εστίασης ,οδηγούν στους γευστικούς θησαυρούς της Πάργας ,τους οποίους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί .
Με την πολύτιμη βοήθεια 60  εθελοντών, η μεγάλη γιορτή άρχισε να ετοιμάζεται απο νωρίς το απόγευμα .
 Τα τραπέζια στήθηκαν στον πεζόδρομο με τις τοπικές λιχουδιές  και τα εδέσματα να παίρνουν   τις θέσεις τους στις πιατέλες ,ενώ μόλις  το σκοτάδι έπεσε, μια μεγάλη συναυλία πλάι στο κύμα ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους ,με τους τουρίστες να μην αντιστέκονται στο αγαπημένο τους συρτάκι !
Το μαγικό ταξίδι γεύσης και πολιτισμού κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, με τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου!
φωτογραφίες Ελένη Κολιοφώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]