1ΟΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ Στην Αρτα

Προκήρυξη Αγώνα
1ΟΣ  ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «1st ARTA’S NIGHT RUN 18 81”
25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ και ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ
Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Άρτας την 24η Ιουνίου 1881, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας και ο  Δήµος Αρταίων, προκηρύσσουν τον 1ο Νυκτερινό Αγώνα Δρόμου- Δυναμικού βαδίσματος «Arta’s Night Run 18 81» .
ΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Πρόκειται για αγώνα δρόμου και δυναμικό περπάτημα 6 χλμ  με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης μας, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Με αφετηρία τον Άγιο Δημήτριο, κατευθυνόμαστε στον πεζόδρομο της Σκουφά προς τον Άγιο Γεώργιο. Στο ύψος του Αη Μάρκου στρίβουμε αριστερά επί της οδού Αμβρακίας, περνάμε κάτω από το Κάστρο και το Ρολόι της πόλης, περνάμε στην οδό Βασιλέως Πύρρου στην Λαική Αγορά και τον Άγιο Βασίλειο. Συνεχίζουμε ευθεία, περνάμε  τα ερείπια του Ναού του Απόλλωνα στην πλατεία Κιλκίς φθάνουμε στην οδό Ζάρρα όπου κατευθυνόμαστε δεξιά, στη συνέχεια στο άγαλμα του Τσολιά στρίβουμε για λίγο αριστερά στην περιφερειακή οδό και αμέσως στον παράδρομο μέχρι παρόχθια του ποταμού Αράχθου, δίπλα στο ιστορικό γεφύρι. Κατεύθυνση αριστερά προς το διοικητήριο ΤΕΙ και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στο τέλος του δρόμου κατευθυνόμαστε προς στον κόμβο με την οδό Κομμένου ,στρίβουμε αριστερά περνάμε το χώρο της Νεκρόπολης και κατευθυνόμαστε  στην Παρηγορίτισσα, στρίβουμε αριστερά για τον Παντοκράτορα και μέσω του πεζόδρομου της Σκουφά στον τερματισμό στην Κεντρική πλατεία.   Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, Βυζαντινά μνημεία και  μέρος της  Παραποτάμιας ζώνης καθώς ο ήλιος δύει.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
• 21:30      6 χλµ τρέξιμο-δυναμικό βάδισμα.
ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ
Ενενήντα (90’) λεπτά
Πέραν αυτού του ορίου, οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη, χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Κεντρική Πλατεία Άρτας. Μετά  το τέλος του αγώνα στο χώρο του τερματισμού, θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 ευρώ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 1ου ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΥ  ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ:
Δηλώσεις Συμμετοχής:
Θα γίνονται με δύο εναλλακτικούς τρόπους:
1) Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στην σελίδα www.sdartas.gr
2)Μέσω χειρόγραφης αίτησης, την οποία θα καταθέσετε στην  γραμματεία την ημέρα του αγώνα, εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών των 150 ατόμων.
Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, είναι δυνατή η συμμετοχή δρομέων- περιπατητών χωρίς χρονομέτρηση και αναμνηστικό μετάλλιο.

Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από την γραμματεία της διοργανώτριας αρχής για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά.
Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας
Σε περίπτωση που ο/η δροµέας είναι κάτω των 18 ετών, δεν απαιτείται δήλωση συµµετοχής και πρέπει να συνοδεύεται από τον γονέα/κηδεµόνα.
Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξεταστεί από εξειδικευμένο Ιατρό διότι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη και  ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων των ανηλίκων.
Διανοµή Αθλητικού Υλικού: Η διανομή αθλητικού υλικού, θα γίνεται  το Σάββατο 24/06/2017 από 10:00 έως 14:00 στη Κεντρική πλατεία και την Κυριακή  25/06/2017 από 17:30 έως 21:00  και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την διοργανώτρια αρχή.
Η διοργανώτρια αρχή έχει προβλέψει ειδικό χώρο φύλαξης του ιµατισµού των δροµέων για την ημέρα του Αγώνα.
Κανονισµοί
Απαγορεύεται κάθε παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής. Επιπλέον, απαιτείται η αλληλοκατανόηση και εξυπηρέτηση των δρομέων μεταξύ τους, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα, ιδιαίτερα όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μεμονωμένοι δρομείς αλλά και ομάδες δρομέων οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους και να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Τροποποίηση – Διαδροµών και Κανονισµών – Διαδικασιών
Η Διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα, να προβεί στην τροποποίηση των Διαδρομών του Αγώνα και των Κανονισμών –Διαδικασιών, εάν κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομέων.
Χρονοµέτρηση – Αριθµός Συµµετοχής
 Ο Νυκτερινός Αγώνας Δρόμου  θα υποστηρίζεται από σύστημα Χρονομέτρησης.
Υγειονοµική Κάλυψη
Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος στον Αγώνα, οφείλουν να υποβληθούν σε πλήρη ιατρικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους, με προσωπική τους ευθύνη.
Την ημέρα του αγώνα, θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη .
Σταθµοί Τροφοδοσίας – Απορρίµµατα
Στον Αγώνα θα υπάρξει ενδιάμεσος σταθμός υποστήριξης, με  εμφιαλωμένο νερό καθώς και στον τερματισμό.
Όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στον Αγώνα , καθώς και το προσωπικό της διοργανώτριας αρχής, οφείλει να διατηρήσει το φυσικό  περιβάλλον καθαρό. Η διοργανώτρια αρχή, θα προβλέπει για όλη τη διαδρομή σημεία αποκομιδής απορριμμάτων και ειδικότερα στον ενδιάμεσο  Σταθμό Υποστήριξης
Έπαθλα – Απονοµές

Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις  πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες νικητές-τριες της γενικής κατάταξης .

Αποτελέσµατα
Τα επίσηµα αποτελέσµατα όλων των δροµέων, που θα συμμετέχουν στον αγώνα, κατόπιν επεξεργασίας από τους υπευθύνους της χρονομέτρησης θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα
Επικοινωνία – Τύπος – Φωτογραφίες
Η Διοργανώτρια αρχή είναι υπεύθυνη για την παροχή πληροφοριών σε        οποιοδήποτε Μέσο Ενημέρωσης (σε ότι αφορά τη διοργάνωση) με συνεντεύξεις, δελτία τύπου και παροχή φωτογραφικού υλικού.
Τέλος τα ονόματα και οι φωτογραφίες των δρομέων θα μπορούν να        χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από την διοργανώτρια αρχή προς τα Μ.Ε. και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς.
Εθελοντισµός
Οι εθελοντές είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης. Συμμετέχοντας ως εθελοντές στον αγώνα δρόμου  αποκομίζετε μια σημαντική εμπειρία και ταυτόχρονα συμβάλλετε στην ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα µμπορούν να αποστέλλουν mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συλλόγου syllogosdromeonartas@gmail.com
Επικοινωνία και ενημερώσεις:
Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα και τα social media του συλλόγου.
• Web: www.sdartas.gr
• Facebook Event:  https://www.facebook.com/events/142034103024107/
• Facebook: https://www.facebook.com/Sdartas/
• Twitter: https://twitter.com/sdartas
• Instagram: https://www.instagram.com/sdartas/
• Google+: https://plus.google.com/u/1/117774588720148389354

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα διοργάνωσης του αγώνα στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: Ανδρίτσος Πάνος, πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Άρτας, 648583908 ,Τζώλος Βασίλης, αντιπρόεδρος ΣΔ Άρτας, 6948893647 ,Δημητρίου Γεώργιος, Γραμματέας ΣΔ Άρτας, 696974937364, Ζαρζάνης Αθανάσιος, Ταμίας ΣΔ Άρτας,6946819526, Κοτσιάνης Κωνσταντίνος, Έφορος ΣΔ Άρτας, 6907552260, Χαρακλιάς Κωνσταντίνος,Αντιδήμαρχος, 6944462555 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]