ΕΦΚΑ: Υπεξαίρεση 101.000 ευρώ - Υπάλληλος τέθηκε σε δυνητική αργία

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης εσωτερικού ελέγχου στο Περιφερειακό υποκατάστημα Αχαΐας του ΕΦΚΑ, στην Πάτρα, διαπιστώθηκε κατάχρηση / υπεξαίρεση χρηματικού ποσού ύψους 101.000 € με αποτέλεσμα υπάλληλος του υποκαταστήματος να τεθεί σε δυνητική αργία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες αναζήτησης των παραβατικών ενεργειών και άλλων υπαλλήλων για την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς και της απόδοσης των ποινικών και πειθαρχικών κυρώσεων.

Στο πλαίσιο της πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη γενικευμένος έλεγχος στο υποκατάστημα της Πάτρας που περιλαμβάνει όλες τις δράσεις που έλαβαν χώρα σε κάθε έναν τομέα του ξεχωριστά.

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, για την ουσιαστική συνδρομή της στην από κοινού ολοκλήρωση του ελέγχου της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Παράλληλα, διενεργείται εσωτερικός έλεγχος και σε άλλο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην περιφέρεια, προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες για κρούσματα διαφθοράς.
EEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]