“Ελλάδα” χωρίς Σταυρό το νέο κόμμα του Μαριά;;

“Ελλάδα” χωρίς Σταυρό το νέο κόμμα του Μαριά;;



Προ ολίγων ημερών “γεννήθηκε” άλλο ένα πολιτικό κόμμα, μέσα στη γενικότερη πανσπερμία δημιουργίας νέων κομμάτων στην Πατρίδα μας! Που αυτό το φαινόμενο, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο! Γιατί, στη χώρα που πλήττεται από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, όπου επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν συνεχώς σε καθημερινή βάση, τα νέα κόμματα “γεννιούνται” σαν τα μανιτάρια!
Έτσι, σε ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο “ανεξάρτητος” Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μας ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματός του, το οποίο θα λέγεται “Ελλάδα – Ο άλλος δρόμος”!  
Εμείς, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αρνηθούμε τις όποιες καλές προθέσεις, που πιθανώς να έχει ο κ. Μαριάς, προκειμένου να αναγραφεί και εκείνος στους μεγάλους “σωτήρες” της Πατρίδος μας!
Γι΄ αυτό θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι υπήρξε “εκλεκτό τέκνο” του ΠΑΣΟΚ!
Θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι συνεργάσθηκε με τον “νεροτσουλήθρα” της ζωής του τόπου μας, Πάνο Καμμένο και παρ΄ότι εξελέγη με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ευρωβουλευτής, δεν παρέδωσε την έδρα του, από τη στιγμή που η εκλογή του έγινε με λίστα!
Ωστόσο, δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός, πως στο έμβλημα του νεοσύστατου κόμματός του, υπάρχει σημαία με γαλανόλευκο χρώμα και στην οποία απουσιάζει ο Σταυρός!
Και αν κάποιος “πονηρός” μας πει, ότι η σημαία αυτή δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική Σημαία, εμείς θα του απαντήσουμε: Τότε προς τι αυτή η σημαία στο έμβλημα του κόμματος του κ. Μαριά;; Τι ακριβώς σηματοδοτεί;;
Θα αναμένουμε την επίσημη αιτιολόγηση από τον κ. Μαριά!
Διαφορετικά! Διαφορετικά, κάτι ύποπτο τρέχει και ας είμαστε προσεκτικοί με τους πολλούς σωτήρες μας…  
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 23 ΜΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]