Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων:Συλλαλητήριο σήμερα στις 19.00

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7:00 ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες, τους μικρούς επαγγελματίες-βιοτέχνες, τους αγρότες, τους συνταξιούχους που συμμετείχαν μαζικά στη χθεσινή μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου.
Η μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στο μνημόνιο 4 που φέρνει σήμερα για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η απάντησή μας ότι δεν αποδεχόμαστε την εξαθλίωση, τη φτώχεια, τα τσακισμένα μεροκάματα, τις συντάξεις – φιλοδωρήματα για να θησαυρίζουν μια χούφτα παράσιτα.
Η επιτυχία της απεργίας μας οπλίζει με δύναμη και αντοχή για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι η γραμμή πάλης των ταξικών δυνάμεων είναι γραμμή συσπείρωσης της Εργατικής Τάξης και των συμμάχων της, των μικρών επαγγελματοβιοτεχνών που μαζικά έκλεισαν τα καταστήματα και βρέθηκαν στο πλάι των εργατών.
Δεν χωράει στο ίδιο τσουβάλι με τις άμαζες συγκεντρώσεις των εργοδοτικών συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έγιναν τόσο στην πόλη μας όσο και πανελλαδικά. Αυτοί οι συνδικαλιστές στηρίζουν τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου που ψηφίσαν τα προηγούμενα και θα ψηφίσουν και τα σημερινά και τα επόμενα μέτρα. Συμφωνούν με τα μνημόνια και φυσικά δεν θέλουν να οργανώσουν τους εργαζόμενους ενάντια σε αυτά.
Γι αυτό δεν μπορεί παρά να προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι μερίδα δημοσιογράφων εξαφάνισε τη χθεσινή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, εξαφάνισε τα σωματεία των εργαζομένων, των φοιτητών, των συνταξιούχων αλλά και ολόκληρο τον Εμπορικό Σύλλογο και τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους για να μπορέσει να την βάλει «στην ίδια ζυγαριά» και στο ίδιο μέγεθος με το μάζεμα των εργοδοτικών συνδικαλιστών μπροστά στο Δημαρχείο. Προφανώς από το μπαλκόνι του Δημαρχείου δεν φαίνονται ούτε τα κλειστά εργοστάσια της ΒΙ.ΠΕ, ούτε τα κλειστά μαγαζιά στην αγορά, ούτε τα κλειστά εργοτάξια της Ιονίας.
Σήμερα Πέμπτη, που ψηφίζεται στη Βουλή το αντιλαϊκό πακέτο βγαίνουμε όλοι στους δρόμους! Συμμετέχουμε σήμερα στο Συλλαλητήριο στις 7:00μμ Εργατικό κέντρο
H ταξική πάλη δεν σταματά! Είναι αγώνας αντοχής, είναι καθημερινός αγώνας διαρκείας. Δεν είναι τουφεκιά στον αέρα.
  Είμαστε βέβαιοι ότι με τον αγώνας μας θα επιβάλλουμε το δίκιο μας.
Οι τελικοί νικητές στον πόλεμο με το κεφάλαιο και τις δυνάμεις που το υπηρετούν θα είμαστε εμείς.
Όλοι στον Αγώνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]